Hlavní obsah
Móda a trendy

Outfit pro starší dámy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Dokonalý outfit pro mladou ženu

Jak nalézt kvalitní oblečení pro dámu v letech

Článek

Tak si to milé dámy zodpovězme na rovinu: hledat oblečení pro starší dámu - je tedy opravdu problém - a problémy vzrůstají s přibývajícím věkem a co si budem - taky s přibývajícími kily. Klasické obchody - nebo jak to nazvat - obchody přeplněné tričky, sukněmi a halenkami, které nabízejí mnohatisícové skladové zásoby neprodejných oblečení v malých velikostech se nespecializují na starší ročníky, proč taky, že… Pokud oplýváte plnou peněženkou a vlastníte vysoký limit na kartě, nebude asi problém ulovit nějaký ten kousek do svého šatníku, ale když ulovíte jeden - třeba halenku, kde k ní najít taky sukni nebo kalhoty? Obchody jsou přeplněné, ale kdo stojí o halenku, kterou bude mít vaše sousedka nebo kolegyně? Originalita se vytrácí jak z obchodů, tak z našich šatníků, tuctové oblečení vládne na celé čáře. Takže milé dámy: pokud se vám podaří sehnat originální kousek, poblahopřejte si, potřeste rukou, založte do skříně a opatrujte jako oko v hlavě - kdo ví, kdy k němu přibyde další originál???

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám