Hlavní obsah
Umění a zábava

Depeche Mode, díky kluci!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: vlastní

Depeche Mode v Letňanech

Legendární Depeche Mode v neděli ohromili své fanoušky na fantastickém koncertě. Více než 60 tisíc českých i zahraničních příznivců této kapely je toho důkazem.

Článek

Pražské Letňany v neděli i přes prvotní nepřízeň počasí přivítaly kapelu Depeche Mode. Těsně před začátkem koncertu začalo vydatně pršet. Černě sladěné publikum se rázem proměnilo v přehlídku pestrobarevných pláštěnek. Image v tuto chvíli vzala za své, ale čekání na zlatý hřeb večera se vyplatil.

Po přeháňce a malém zpoždění se na podiu objevili očekávaní Depešáci. Začali ochutnávkou z nového alba Memento Mori a dále pokračovali svými největšími hity. Dave Gahan předvedl svůj nezaměnitelný hlas. Nechybělo ani sólové vystoupení Martina Gora a dojemná vzpomínka na nedávno zesnulého Andrewa Fletchera.

Celé vystoupení bylo provázeno nádhernými grafickými a světelnými efekty, které ladily s danou skladbou. Více než dvouhodinová show byla zakončena velkým hitem Personal Jesus. Je vidět, že věk v této kapele je pouze číslo.

Děkujeme Vám kluci za krásný hudební zážitek a těšíme se na Vás opět v únoru 2024.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám