Hlavní obsah
Názory a úvahy

Válka na Ukrajině

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Válka na Ukrajině - ad Kde jsou ukrajinská vítězství? Rusové dostali čas položit miny, které zastaví i západní techniku.

Článek

ad https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-kde-jsou-ukrajinska-vitezstvi-rusove-dostali-cas-polozit-miny-ktere-zastavi-i-zapadni-techniku-40439527#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest226_mohlo_by_vas_zajimat_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

z článku vybírám

„Západem dodané americké obrněnce Bradley a německé tanky Leopard sice ochrání posádku“ - absolutní nesmysl

tohle už je lepší - „Ukrajinským ženistům tak proto nezbývá než se doslova plazit po břiše a likvidovat minu po mině. To je ale na dlouho.

anebo - „Ukrajinci ale na minových polí záhy utrpěli obrovské ztráty a postup se takřka zastavil.

xxx

Ukrajinské vítězství je v nedohlednu. A každý den války stojí Ukrajince cca 300 lidských životů. Radši dávám vyšší nežli nižší odhad.

Ztráty na lidských životech jsou totiž obrovské a

NENAHRADITELNÉ.

Rusové položili několik pravděpodobně milionů min a to všech druhů.

Takže ani tanky Leopard nemají žádnou šanci a jsou zničeny buď přesnými zásahy dělostřelectva, vrtulníků Kamov Aligátor anebo minami či jinými prostředky - přímá tanková střelba do vzdálenosti 8 kilometrů, minomety, Terminátor a drony všech druhů.

Představa, že se Ukrajincům podaří seskupením těžké techniky prolomit ruskou obranu byla krajně naivní a má fatální důsledky.

Jak tedy dál?

Sednout za rokovací stůl - dokud o to Rusové mají zájem.

Zelenský však o rokování s Rusy zájem nemá.

A to je problém.

Pro západ.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám