Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kam zmizela americká dívka Karlie Gusé?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Liu

Příběh o americké dívce Karlie Lain Gusé, která zmizela a od té doby o ní nikdo neslyšel a také jí nikdo neviděl.

Článek

Karlie Lain Gusé se narodila otci Zachary Gusé a matce Lindsay Fairley 13. května 2002. Když jí byly dva roky, tak se rodiče rozvedli. Pak chvíli bydlela s matkou, ale Zachary a jeho nová manželka Melissa se přestěhovali do Kalifornie, města Bishop a ona s nimi. Bydlela zde ještě se dvěma mladšími sourozenci.

Karlie navštěvovala střední školu Bishop Union a měla částečný úvazek ve firmě na obklady, kde pracovala i Melissa.

Večer 12. října 2018 byla na párty se svým přítelem, kde kouřila marihuanu, později měla nepříznivé reakce, měla strach, tak zavolala Melisse. Ta pro ni přijela okolo 21:00 hodin, viděla, jak Karlie běží pryč z párty. Poté projevovala nevyzpytatelné, paranoidní chování.

V době jejího zmizení jí bylo pouhých 16 let. Rodina zmizení nahlásila ráno dne 13. října 2018. Karlie byla naposledy viděna okolo 7:00 - 7:30 v oblasti White Mountain Estates v Chalfant Valley v okrese Mono, Kalifornie. Melissa tvrdí, že byla s Karlie celou noc v posteli a když se probudila v 5:30, stále vedle ní ležela. Když vstala kolem 7:15 - 7:30, tak už tam nebyla.

V době odchodu na sobě pravděpodobně měla šedé tepláky nebo džíny, bílé tričko a boty značky Vans. Problémem s jejím nalezením je to, že si v domě nechala svůj mobilní telefon i osobní doklady a věci.

Svědci popsali, že ji viděli 30 yardů východně od dálnice 6 a 100 yardů jižně od Sierra Road toho dne ráno. Pátrání bylo neúspěšné, od té doby se nikomu neozvala ani svým kamarádům.

Teorie o jejím zmizení:

1) Byla unesena na dálnici 6.

2) Byla sražena vozidlem, když šla po dálnici 6 a řidič schoval její tělo.

3) Melissa a Zachary jí ublížili poté, co se dozvěděli, že bere drogy.

4) Spadla do rokle nebo příkopu.

5) Stala se obětí sexuálního obchodu s dětmi a žije pod jinou identitou.

6) Utekla z domu a nechce, aby ji někdo našel.

7) Melissa nebo Zachary jí srazili autem, zpanikařili a její tělo schovali.

8) Karliina matka si myslí, že se předávkovala a Melissa se Zacharym se jejího těla zbavili a že Karlie nevyšla z domu živá.

Foto: Liu

Místa nálezů

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám