Hlavní obsah

Tvorba loga

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: www.logo.cz

Tvorba Loga

Logo je velmi důležitou součástí vizuální identity každé značky. Je dobré logo zbytný náklad nebo investice, která má vysokou návratnost? Podívejme se, jak na logo.

Článek

Logo je velmi důležitou součástí vizuální identity každé značky. Dilema, jestli si ho zkusit vytvořit sám nebo investovat do profesionálního zpracování, je u začínajících podnikatelů velmi běžné. Obě řešení s sebou přinášejí řadu výhod i nevýhod, ale každému, kdo se do tohoto tématu ponoří hlouběji, je jasné, že se jedná o investici, která se velmi rychle vrátí.

Mít kvalitní logo je velmi důležité hned z několika důvodů. Své potenciální zákazníky je třeba zaujmout na první pohled, na což jsou designéři připraveni a dokáží vám díky svým zkušenostem a znalosti trhu připravit výsledek, který bude fungovat. Vaše logo je zároveň základem identity značky, mělo by být lehce zapamatovatelné a unikátní, aby oddělilo firmu od konkurence.

Získat zákazníky na první pohled

V současnosti je obecným problémem udržení pozornosti. Logo tedy musí umět skutečně zaujmout.

Prostřednictvím loga máte možnost předat osobnost vaší společnosti potenciálním zákazníkům. Před procesem vymýšlení loga se tedy ujistěte, že bude jasně zobrazovat, kdo jste a jaké jsou vaše služby. Podstatné je také vybrat vhodné barvy, font a celkový styl, protože to vše vypovídá o vás a vaší firmě.

Profesionál vám pomůže vytvořit logo, které jistě předá vašemu publiku to správné sdělení.

Ušetříte čas

Při vytváření loga nejde jen o dobrý nápad. Nad tématem se musí přemýšlet komplexně. Jde totiž i o jeho implementaci na tištěných i online propagačních materiálech. Pokud tedy nemáte dřívější zkušenosti, není přijít s originálním nápadem, který bude zároveň i fungovat, vůbec jednoduché.

Proto bývá nakonec časově úspornější si nechat pomoct od profesionální agentury nebo designéra, kteří se hbitě orientují v grafických programech a vědí, co vše je na cestě k úspěchu potřeba.

Investice, která se vrátí

Některým menším podnikatelům nebo firmám se zdá možnost nechat si vytvořit logo od profesionálů zbytečná z důvodu vyšších cen a s tím spojených pochybností o tom, jestli se jim taková spolupráce vyplatí. Vzhledem k tomu, že agentura nebo designér vytvoří návrh loga po provedení pečlivého výzkumu, můžete si být jistí, že vám představí výsledný produkt, který bude na trhu fungovat dlouhou dobu.

Díky profesionálnímu logu bude vaše společnost okamžitě rozpoznatelná, zlepší se vaše marketingové výsledky a vztah s klienty, kteří vás díky němu budou považovat za důvěryhodnější společnost.

TVOŘÍME LOGA UŽ SPOUSTU LET

Ukazujeme a následně dokazujeme, proč si dát u loga záležet. Ať už začínáte podnikat nebo patříte mezi lídry v oboru. Význam loga je pro každého stejný a proto přicházíme s možností, která uspokojí potřeby všech, kteří to myslí se svým projektem nebo firmou vážně.

Jsme skupina grafiků, která díky nasbíraným zkušenostem využívá efektivních procesů. Můžeme tak být rychlejší, levnější, ale zároveň si neustále držíme vysoký standard. Místo slov vás přesvědčíme ukázkou.
Pojďme na to.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám