Hlavní obsah

Mezinárodní konference o bioprocesech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: lu praskova

Bio Tech Experts

Mezinárodní konference o bioprocesech je událost, která se zaměřuje na různé aspekty bioprocesů, což je výroba biologických produktů.

Článek

Konference jako Bioprocessing Conference & BIO Tech Summit spojují vědce, výzkumníky, inženýry, profesionály z průmyslu, regulátory a další zúčastněné strany, aby diskutovali o nejnovějších pokrocích, technologiích, výzvách a osvědčených postupech v oblasti bioprocesů.

Klíčová témata typicky pokrývaná na konferencích o bioprocesech zahrnují:

  • Technologie bioprodukce: Prezentace nejnovějších pokročilých technologií bioprocesů, včetně technik buněčné kultury, fermentace, zpracování po fermentaci, čištění a procesů zvětšování měřítka.
  • Výroba biolékařských produktů: Diskuse o výrobních procesech pro biolékařské produkty, jako jsou monoklonální protilátky, rekombinantní proteiny, vakcíny, genové terapie a buněčné terapie.
  • Vývoj a optimalizace procesů: Sekce o strategiích vývoje procesů, optimalizačních metodách, modelování a simulačních technikách, principy kvality navržené pro vývoj (QbD) a přístupy k nepřetržité výrobě.
  • Kontrola kvality a analytické metody: Prezentace analytických technik, strategií kontroly kvality, monitorování procesů, metody charakterizace a regulačních aspektů bioprocesů.
  • Nové trendy a technologie: Náhledy do nových trendů a technologií formujících budoucnost bioprocesů, včetně technologií jednorázového použití, automatizace, aplikací umělé inteligence (AI) a strojového učení.
  • Aktualizace regulace a dodržování předpisů: Aktualizace směrnic regulace, požadavků na dodržování předpisů, dobrých výrobních postupů (GMP) a zajištění kvality v bioprocesech, včetně diskusí o současných regulačních výzvách a trendech.
  • Bioprocesy pro potravinářský a nápojový průmysl: Diskuse o aplikacích bioprocesů v potravinářském a nápojovém průmyslu, jako jsou fermentační procesy pro výrobu potravin, bioprezervace, výroba enzymů a bioremediace.
  • Biopaliva a obnovitelná energie: Prezentace bioprocesních technologií pro výrobu biopaliv, přeměnu biomasy, biochemikálií na bázi biologických zdrojů a udržitelnou výrobu energie z biologických zdrojů.
  • Průmyslové případové studie a úspěšné příběhy: Příklady z reálného života a případové studie úspěšných projektů bioprocesů, představující inovativní přístupy, nákladově efektivní řešení a zkušenosti získané z průmyslových zkušeností.
  • Příležitosti ke spolupráci a výměně znalostí mezi účastníky, včetně posterových sekcí, výstavních stánků, síťovacích událostí a interaktivních diskusí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz