Hlavní obsah
Názory a úvahy

Kritika Rakušana z koaličních stran

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Lukas Civela

Rakušan a Debata bez cenzury (z YouTube)

Přísloví „Kdo nic nedělá, nic nepokazí.“ ke kritice pana Rakušana sedí nejvíce.

Článek

Rakušanova kampaň otřásá koalicí je titulek, který teď rezonuje všemi médii.

Kdo nic nedělá, nic nepokazí. Ono když politik je ochotný takto mluvit s lidmi, tak je samozřejmě větší pravděpodobnost, že řekne občas něco, co by neměl. Ale co je lepší? Nestýkat se s lidmi tedy vůbec a vůbec nekomunikovat? Nikdo není bezchybný a čím víc bude někdo aktivní, tak tím více bude dělat i chyb.

Pan ministr vnitra Rakušan je konečně první, kdo s touto chybou současné vlády, a to neschopností komunikovat svoji činnost, se něco snaží aktivně dělat. A ti co si sedí v teplém místečku v parlamentu teď budou kafrat, místo, aby se inspirovali a taktéž vyjeli mezi lidi i jindy než těsně před volbami? Ano, měl by si dávat pozor na to co řekne, ale na druhou stranu je skvělé, že do toho jde.

Současná vláda to nemá snadné, ale problém je v tom, že není pořádně schopna komunikovat ani její úspěchy. A to, že někdo je schopný sebereflexe je jenom dobře. A ať už je motiv ministrových výjezdů jakýkoliv, tak je to určitě dobrý způsob, nikoliv však jediný, jak s celým problémem slabé komunikace něco dělat.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz