Hlavní obsah

Proboha, co to je? Lela Vémola předvedla ve Varech „deformovaný“ zadek

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia

Lela Vémola vzbudila svým zadečkem diskuze

Lela Vémola (35) je známá díky manželství se zápasníkem Karlosem Vémolou, ale také kvůli úpravám svého zevnějšku. V jednu dobu budil diskuze její nos, nyní zadeček. Ten si nechala upravit dvakrát.

Článek

Manželka bijce Karlose Vémoly Lela Vémola dorazila na Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary. Na jeden z večírků vynesla smaragdové společenské šaty připomínající saténový materiál.

Není žádným tajemstvím, že dříve vyzývavá Lela sází v poslední době spíše na cudnost a eleganci. I tak se však šatům její křivky zahalit nepovedlo úplně, když má totiž někdo naděleno, může si vzít klidně svetr s rolákem a na svoje tvary často upozorní paradoxně mnohdy ještě víc.

Foto: Profimedia

Lela Ceterová

Přestože se v dnešní době body shaming nenosí a rozhodně by se nosit neměl, někteří z hejtrů si rádi rýpnou do Lelina upraveného pozadí. Tu fanoušci v minulosti označili třeba za velblouda, jindy se jí smáli za to, že to pod šaty vypadá, jako kdyby nosila plínku.

Sama Lela podstoupila dvě operace hýždí, druhý zákrok proběhl v Turecku a byl velmi nebezpečný. Na sále strávila playmate během reoperace dokonce přes šest hodin!

„Hodněkrát jsem byla pokusný králík, a to bych žádné ženě nepřála. Proto jsem raději šla do zahraničí, kde jsem věděla, že to bude minimálně na 90 procent v pořádku,“ svěřila se jednou webu Super.

Teď se zdá, že je Lela se svým tělem spokojená, hejtry pouští z hlavy a nechala se dokonce slyšet s tím, že žádné další plastické operace už do budoucna neplánuje. Věříte jí?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz