Hlavní obsah

Hubblův teleskop je podvod

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Abyste to pochopili, musíte umět skládat fakta. A faktem je, že v termosféře „teplota díky slunečnímu záření s přibývající vzdáleností od zemského povrchu stoupá až na cca 1 400 °C.“

Článek

Takže je jasné, že když se tato informace spojí s faktem, že „elektronické součástky vydrží maximálně teplotu do 100 st.C“, tak žádný teleskop tam nemůže vydržet. Docela se divím, že majiteli tak závratného IQ nedošlo, že tím pádem je i celá kosmonautika podvod. Protože lidé nevydrží dlouhodobě žít ani v teplotě 50 st. C.

Všimněte, že tento „vědecký článek“ má 137 sdílení. Tedy nejméně 137 lidí, kteří mu věří.

Naštěstí je tady zázrak, o kterém dotyčný člověk neví

Protože když se nesmí používat nic, co se učí na škole, tak je jasné, že izolace je také výmysl těch, co chtějí nás ovládat.

Takže pán šel jen na začátek cesty. Protože auta a všechno, co má motor, tak je také výmysl. Protože teplota v motoru je také výrazně nad 100 st. C. Takže já se vlastně úplně zbytečně rozhlížím na křižovatce, protože auta tam jsou také jen namalované na počítačích. Ale vlastně ani počítač nemůže existovat. Protože i notebook hřeje tak moc, že až pálí, když si ho dáte na kolena.
Ještě že je zázrak jménem izolace.

Pánovi se smějeme

Ale on dělá to stejné, jako děláme my ohledně Green Dealu. Také zapomínáme na to, že když si vypneme všechny stabilní zdroje energie a necháme si jen ty občasné, tak nám hrozí, že umrzneme nejméně v zimě v noci za bezvětří. I když budeme mít zdroje, které papírově dají 100 násobek naší potřeby energie.

Připojte se ke skupině O zdraví a vztazích

https://www.facebook.com/groups/dotazyzdravi Tam se snažíme o spolupráci klasické medicíny a vědoteriky. Vědoterika je to nejlepší a nejúčinnější z ezoteriky vybrané na základě vědeckého pozorování výsledků.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz