Hlavní obsah

Strach ze smrti a jak ho uzdravit

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

1117

Jsou nejméně stovky metod, jak pracovat se strachy a já sám vím nejméně o desítkách z nich. Ale používám jen jedinou k určení toho, která je nejlepší pro vás.

Článek

A většinou je to tato: Když máte strach ze smrti, tak máte v sobě nějakého předka, který už zemřel, ale neví o tom. A tak je stále 5 vteřin před svou smrtí a samozřejmě se smrti bojí. Protože kdo by se nebál smrti, když cítí, že smrt už je skoro tady (podle jeho pocitu) a on ji nechce přijmout.

Ale to je nesmysl

Nesmysl to byl pro vědce ještě asi před 20 lety. Ale pak zjistili, že epigenetika funguje. A dávají se Nobelovy ceny za objevy v této oblasti vědy, jejíž poznatky by ještě před 20 lety byly považovány za pavědu nebo ezoteriku.

Zejména si přečtěte tento odstavec: „Výzkum epigenetických procesů se bouřlivě rozvíjí, zejména proto, že byl dán do souvislosti s řadou onemocnění včetně rakovinného bujení a šířením civilizačních chorob. Epigenetické znaky by zřejmě mohly vytvářet i jednoduchou „dědičnou paměť“.“ A tato dědičná paměť je to, čemu v konstelacích říkáme paměť předků a vidíme ji tak, jak jsem to popsal na začátku. A v konstelacích se s pamětí předků pracuje už více, než 50 let. Ale až před 5 lety došlo k pokroku v této oblasti, takže teď už můžete pomocí hlubinných konstelací svůj strach uzdravit ještě hlouběji, než to bylo možné dříve.

Nerad slibuji zázraky na počkání,

ale pokud máte jen strach ze smrti, tak je velká pravděpodobnost, že ho uzdravíme za 1-3 kurzy.
Pokud je ale přítomno víc psychických problémů, tak vyřešení bude pravděpodobně trvat déle. Ale už po prvním setkání byste měla cítit úlevu nebo aspoň změnu.

Pokud chcete věřit, že to je nesmysl,

tak si najděte alespoň dobrého psychoterapeuta. Ten pracuje jinak a díky tomu vám může pomoct jen úměrně tomu, jak je schopen objevit skutečnou příčinu vašeho strachu. Určitě vám neublíží a snad i pomůže. A s některými jinými věcmi vám může pomoct skoro stejně dobře jako hlubinný konstelatér.

Připojte se ke skupině O zdraví a vztazích

https://www.facebook.com/groups/dotazyzdravi Tam se snažíme o spolupráci klasické medicíny a vědoteriky. Vědoterika je to nejlepší a nejúčinnější z ezoteriky vybrané na základě vědeckého pozorování výsledků.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz