Hlavní obsah

Zlepšit svou schopnost vztahu nebo čekat na zázrak?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

977

Otázka: „Jsem už příliš dlouho sama a pořád nejsem vysněnému vztahu ani o kousek blíž. Nevím, jestli mám prostě čekat a srovnávat si v sobě hodnoty a až přijde čas, tak se ten pravý prostě objeví. Nebo se natlačit do randění.“

Článek

Je to o tom, čemu chcete věnovat svůj život

Někteří lidé se rozhodnou být sami, protože to už vzdali. Protože nejsou schopni žádného vztahu.
Jiní lidé si také neváží sami sebe a tak pořád jen čekají. Protože nejsou schopni ukázat, co chtějí.
Jiní lidé randí a pak se spokojí s málem. A občas se stane zázrak a vypadne z toho vztah na celý život s radostí.
A nebo mají veliké nároky a i přesto se jim podaří získat toho pravého.

A poslední možnost je začít konečně pracovat na své schopnosti mít vztah. Když něco neumím, tak se to jdu učit. Ale ta nejpodstatnější dovednost pro náš spokojený život – schopnost vztahu – tu se odmítáme učit. A doufáme, že když to neumíme do 30 let, tak se stane zázrak a najednou to budeme umět.

Zázrak se samozřejmě může stát. Stejně jako máme možnost vyhrát druhou cenu ve sportce. Ale jestli se chcete postarat o to, aby se zázrak stal, je to jednoduché. Staňte se člověkem, o kterého se budou druzí prát.

K tomu je potřeba pár věcí

Vyřešit vztah s rodiči. Uzdravit traumata. Uzdravit si představu, že právě jak jste, jste dokonalý/á. Protože kdybyste byla dokonalý/á, tak si můžete nápadníky/ce přebírat vidlemi. A i ta nejošklivější žena může mít úžasný vztah. A někdy to má snazší, než ta nejkrásnější. A u mužů na vzhledu záleží podstatně méně. Uzdravit se představu, že musím být spokojený/á s málem. A další věci, které právě vám brání najít si perfektní vztah pro vás.
Takže stačí začít. Nebo čekat, až přijede princ na bílém koni.

Připojte se ke skupině O zdraví a vztazích

https://www.facebook.com/groups/dotazyzdravi Tam se snažíme o spolupráci klasické medicíny a vědoteriky. Vědoterika je to nejlepší a nejúčinnější z ezoteriky vybrané na základě vědeckého pozorování výsledků.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz