Hlavní obsah
Umění a zábava

Kdo nahradí Davida Kollera v Lucii?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Skupina Lucie už má údajně náhradu za Davida Kollera. Chystá se prý i nová deska.

Článek

V únoru letošního roku se objevila zpráva, která šokovala mnoho fanoušků: David Koller se rozhodl opustit kapelu Lucie. Mnozí se domnívali, že to znamená konec této populární hudební skupiny. Překvapivě však jeho spoluhráči nehodlají končit a plánují pokračovat i bez něj. Kdo však nahradí Davida Kollera, zůstává záhadou, neboť kapela o novém členovi mlčí a informace pečlivě skrývá.

Podle neoficiálních informací je jméno nástupce Davida Kollera už známo. Kromě toho se údajně chystá nová deska a plánují se velkolepé oslavy k 40. výročí kapely na hudební scéně. Otázkou zůstává, kdo je onen záhadný nástupce. Mohl by to být například Michal Penk, který s kapelou Lucie zpíval před příchodem Kollera. Dalšími jmény, která se objevují v spekulacích, jsou Václav Noid Bárta, jenž nedávno nahradil frontmana skupiny Dymytry, nebo Tomáš Klus, jehož sólová kariéra momentálně nezažívá nejlepší období a který by se s Lucií mohl vrátit na vrchol. Možností je spousta, ale konečné rozhodnutí zůstává zahaleno tajemstvím. Fanoušci tedy musí vyčkat na oficiální oznámení od kapely. Snad si zbývající členové skupiny Lucie nebudou dávat na čas

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz