Hlavní obsah
Aktuální dění

Zastupitelka KDU-ČSL nabízí na internetu své odvážné fotografie: Umění, nebo pokrytectví?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Lidovecká politička ukazuje své nahé fotografie na internetu. Je to opravdu umění, jak tvrdí? Nebo se jedná o obyčejné pokrytectví ze strany její i celé KDU-ČSL?

Článek

Mariam Szyja, členka KDU-ČSL a zastupitelka města Karviná, se věnuje poměrně neobvyklému koníčku. Ráda se totiž nechává fotit. A nutno říct, že nejde zrovna o běžné snímky. Její fotografie jsou výrazně lechtivější povahy a vzbuzují značnou pozornost. Co je ještě zajímavější, tyto snímky nabízí k prodeji na internetu. Za měsíční poplatek, který se pohybuje od 30 do 440 korun, získáte přístup k jejím fotoalbům plným odvážných fotografií. Podle mluvčího lidovců strana o tomto neobvyklém koníčku ví a respektuje ho s odůvodněním, že jde o umělecký projev.

Já osobně proti takovýmto fotografiím nic nemám. Podle těch, které jsem dohledal, jde o vcelku vkusné snímky – některé méně odvážné, jiné více. Navíc jde o velmi pohlednou dámu. Přesto se mi však na mysl dere jedno velké „ale“. Není to od Mariam Szyji, a především od vedení KDU-ČSL, pokrytectví nejhrubšího zrna? Vždyť tato konzervativní strana dlouhodobě kritizuje stejnopohlavní páry, potraty a podobné záležitosti, přičemž se ohání morálkou, špatným vlivem na děti a mládež a podobnými argumenty. Jak to, že jim najednou nevadí prodávat své nahé fotky na internetu? To mi hlava moc nebere.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz