Hlavní obsah
Sport

Kontroverzní Martin Kocián z Luneticu se chystá na premiéru v Clash of the Stars 8

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Bizarní zápasy umělců a influencerů přitahují v ČR velkou pozornost. Fanoušci už netrpělivě vyhlíží Clash of the Stars 8, který se koná v Ostravě. V kleci se představí také průšvihář a dřívější člen Lunetic Martin Kocián. S kým změří své síly?

Článek

Zpěvák a showman Martin Kocián v Clash of the Stars již tuto sobotu

Ostrava se v sobotu 22. června otřese v základech. Ostravar Aréna zažije turnaj Clash of the Stars 8 a promotéři hlásí dlouho dopředu beznadějně vyprodáno. V hlavním zápase si to rozdá Filip Grznár a Tomáš Križan, avšak hodně pozornosti na sebe díky svému teatrálnímu vystupování stahuje zpěvák Martin Kocián, jenž se dlouhodobě netají problémy se závislostí na návykových látkách. Účast v Clashi má být pro něj ozdravnou kúrou, ale během přípravy na zápas nic nenasvědčovalo tomu, že by svůj bohémský styl života jakkoliv upravil.

Kocián se kdysi dávno věnoval boxu, což bude chtít zúročit v souboji s Pavlem Měsíčkem, alias „Pomalu Snejksi“. Zápas Kocián vs. Snejks patří jednoznačně k největším lákadlům osmého turnaje. Právě tito dva se na tiskových konferencích postarali o největší pozdvižení a několikrát si chtěli své názory vyříkat pomocí pěstí. To však ochranka opakovaně zatrhla, a tak si to oba rozvášnění kohouti rozdají až v kleci.

Někdejší hvězda devadesátek se během krátké chvíle výrazně zapsala do povědomí fanoušků rychle rostoucí organizace Clash of the Stars. Bylo ho všude plno. Své vystupování na tiskovkách a různých natáčeních doprovázel hudebním vystoupením i pokusy o trash talk. Až v sobotu se ale ukáže, jestli kromě ikonických songů „Ať je hudba tvůj lék“ nebo „Máma“, dokáže vystřihnout i sportovní výkon. Z pohledu sázkových kurzů je v tuto chvíli favoritem právě Kocián.

O zápas večera se postará další kontroverzní osoba - Filip Grznár

Clash 8 vyvrcholí soubojem šampionů Grznár vs. Dynamo o titul ve váze do 84 kilogramů. Bývalý kulturista a člověk s neobyčejně prořízlým jazykem Filip Grznár musel na tento zápas shazovat velkou porci kilogramů, což mu ale podle jeho vlastních slov vůbec nevadí a příprava mu naopak sedla na výbornou.

Oblíbený Karlos Benda změří síly s „Taxi kárem“ Radkem Blažkem, pro kterého půjde při jeho debutu o velký křest ohněm. Benda totiž patří po sportovní stránce k nejzajímavějším účastníkům Clashe a brzy by rád zabojoval o šampionský pás.

Zřejmě nejzajímavější ženský duel v historii organizace obstará ostravská střela Hanka „KrutoHanka“ Gelnarová, která se popasuje s bývalou profesionální MMA zápasníci a současnou umělkyní na platformě OnlyFans, Michaelou „Miss Problem“ Dostálovou.

Na programu je také třaskavá odveta mezi influencerem Faynem a zlým mužem Clash of the Stars, Tadeášem Veselým. Tito dva si to spolu měli podruhé rozdat už na posledním galavečeru v Praze, jenže Veselého při nástupu do klece nechutně napadl podnapilý fanoušek a zápas se musel odložit. Pakliže tentokrát samozvaný „Gangstaboy“ Veselý dojde až do klece, pokusí se odčinit porážku z prvního vzájemného duelu, ve kterém ho podle jeho slov limitovalo zranění zad.

Sázkové kurzy a online livestream Clash of the Stars 8

Kurzy na všechny zápasy Clash of the Stars 8 najdete u sázkové kanceláře Fortuna. Vzhledem k nepředvídatelným situacím a nečitelné přípravě většiny účastníků, se dá v kurzové nabídce občas narazit na velmi zajímavou sázku.

Ostravský turnaj můžete sledovat v sobotu živě online na internetu - je dostupný live stream - pay per view (PPV). Přímo na místě se pak dá čekat opět velmi hlasitá atmosféra, což už je u těchto turnajů pravidlem.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám