Hlavní obsah
Astrologie

Čím se zaobírá transpersonální astrologie?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Archiv autora

Astrolog se při interpretaci horoskopu zabývá tím, jaký by člověk mohl být. Cílem není jen dosažení osobního štěstí, ale zvědomění efektivně cíleného jednání.

Článek

Napětí v horoskopu nemusí být vždy mírněna, aby nositeli horoskopu nezpůsobovala újmy, ale použita jako funkční prostředky pro dosažení potřebného efektu v čemkoli, co musí být změněno nebo dokonce proměněno. Jak patrno, ne vše, co se jeví, jako nepříjemné, problematické či krizové, musí být i tak snášeno. Význam horoskopu NESPOČÍVÁ v poskytování schémat toho, jaký je náš charakter či osud, ale v tom, aby nám ukázal, jakým způsobem by mělo být jednáno v našem konkrétním případě. Horoskop je pak řadou instrukcí a inspirací vedoucích k vědomé práci s celkem, kterému říkáme člověk.

Horoskop je mandalou, v jejímž středu je jedinec. Tato mandala mu neříká, jak síly jeho povahy bezpodmínečně fungují, jaké jsou, ale jakým způsobem by měly působit, jestliže má být individuální osud naplněn, ať už jsou vnější prostředky pro toto naplnění jakékoliv.“ Dane Rudhyar

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám