Hlavní obsah
Cestování

Kam na výlet v Moravskoslezkém kraji? Zkuste Mini farmu Relax!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Marty Ficenec

Jste z Moravskoslezského kraje a nevíte kam na jedinečný výlet? Mám zde pro vás tip.

Článek

Mini farma Relax se nachází v Horním Těrlicku a nabízí spoustu zvířat k pozorování. Od prasat přes morčata až ke koním či dokonce k pávům, kteří se zde nachází. Pro děti má zde mini farma připravené dětské pískoviště a pro dospělé nově knižní domeček na zapůjčení knih.

Vstupné je zcela zdarma, ale můžete farmu podpořit finančním příspěvkem do pokladničky nacházející se u vstupu. Mini farma Relax má otevřeno každý den a to pondělí - pátek (13:00 - 19:00) a sobota - neděle (9:00 - 19:00).

K mini farmě se můžete dopravit autem nebo autobusem linky 420 z Havířov, Podlesí Těšínská na zastávku Těrlicko, Zelené město rozcestí, která jezdí od autobusového nádraží přes pracovní dny v 8:30 a 15:10 (přes víkend linka nejezdí). Nebo to můžete vzít linkou 417 z Havířov, Podlesí Těšínská na zastávku Těrlicko, střed či linkou 732 z Havířov, Podlesí Těšínská/Český Těšín, autobusová stanice/Třinec, autobusová stanice na zastávku Těrlicko, Zelené město.

Foto: Marty Ficenec

Kde se Mini farma Relax nachází

Doufám, že pro někoho bude tenhle tip na výlet možnou inspirací a zároveň věřím, že si to zde užijete ať už sami, s partnerem, s rodiči nebo s vašimi ratolestmi.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám