Hlavní obsah
Cestování

Cesta do Asie, 20 let poté – 26. 10. 2004, NAMCHE BAZAR, Nepál

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: matěj holub

Lobuche (snad - s odstupem času je těžké některé snímky s jistotou lokalizovat)

Deníkové zápisky z téměř roční sólo cesty do Asie, den po dni, dvacet let poté.

Článek

Po krásném večeru následovalo špatné probuzení v noci s horečkou, opět totálním průjmem, studeným potem, prostě na prd. A to mě ještě chytla křeč do nohy, když jsem si čapnul na záchod. Fakt super. Klepající se zimnicí, průjem mě stříkal a já se kvůli křeči uprostřed aktu musel postavit…

Foto: matěj holub

Pumori, Nepál

Štefiho nárt a kotník je oteklý a vypadá jako zlomený, takže dnešek je prohlášen za den marodění. Mně je fakt blbě, ve vymrzlém pokoji se nemohu při čtení Francise (btw překlad tentokrát Moserová pěkně odflákla) zahřát a tak když přichází Z. z procházky (vrtulník z Namche nesehnal), jdeme do jídelny na čaj, polévku a hrát karty v relativním teple. Depina je dokonalá, zvlášť když odpoledne začíná chumelit, resp. padat déšť se sněhem.

Rozhodujeme se, že druhý den vyrážíme stůj co stůj směr Lukla, a to s obavami, že by letadla kvůli počasí nemusela létat.

Ještě že máme hašiš na poslední 2 špeky, a tak před spaním depina ze situace je vyměněna za radost z hulení a útěkem z reality.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz