Hlavní obsah

Složí Vondrák mandát?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Matysik

Ivo Vondrák

Ivo Vondrák nejdříve opustil předsednictvo a následně i poslanecký klub ANO, jeho přítel Macura z ANO odešel úplně a do půl roku skončí i jako primátor.

Článek

Ivo Vondrák podle mě, jak již naznačil, odejde z hnutí ANO po pátečním sněmu krajské organizace. Otázka je, jestli se vzdá i mandátu poslance či bude pokračovat jako nezávislí a nebo se zachová jako Volný. Já si myslím že mandát složí, podle mě Ivo není ten typ člověka co jde jen po penězích ale opravdu se ve svém kraji snaží něco zlepšit, bohužel se však nechal zmást ze začátku dobře vypadajícím hnutím ANO a jeho mesiášem. Ivo Vondrák i Macura jsou dobří politici kteří se narozdíl od hlavní části ANO opravdu snaží pracovat pro lidi, a to je ten důvod proč dopadli jak dopadli.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám