Hlavní obsah

Jak ušetřit při nákupech na internetu?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: MB

Nákupy na internetu jsou stále populárnější. Snad každý větší prodejce má dnes již svůj e-shop a nákup přes něj je mnohdy výhodnější než zavítat do kamenné prodejny.

Článek

A není to jen nižší cenou v rámci konkurenčního boje. Na internetu se dá totiž spousta peněz ušetřit i jinými způsoby. Jak na to?

Slevové kupony

Na vašem oblíbeném e-shopu si vyberete zboží a při pohledu na cenovku v košíku si pomyslíte, jestli se nedá ještě nějak ušetřit. A většinou dá. Než odešlete svoji objednávku k vyřízení, projděte internet a zkuste zapátrat po slevovém kódu. Je mnoho webů, které fungují pouze za tímto účelem. Pokud například nakupujete krmení pro svého mazlíčka na superzoo.cz, zapište do vyhledávače heslo „slevový kód superzoo“ a projděte si výsledky. Tímto způsobem můžete čas od času ušetřit i více než 30 % z objednávky, a to už je pořádný balík.

Cashbackové portály

Znáte cashbackové portály? Jedná se o weby, které shromažďují nejoblíbenější e-shopy na jednom místě. Tento web „dohazuje“ e-shopům zákazníky a na oplátku si bere provizi z nákupu. Po registraci v cashbackovém portálu si však část této provize můžete užít také. Co to pro vás znamená? Přihlaste se, nakupte přes odkaz na cashbackovém portále a můžete získat i více než 10 % z hodnoty vaší objednávky zpět. A v kombinaci se slevovým kódem je zboží doslova za hubičku.

Skvělým cashbackovým portálem je například Tipli.cz. Zde najdete více než 1400 e-shopů na jednom místě. Výhodou je, že se zde také pravidelně objevují štědré slevové kupony, takže můžete slevy hned hezky zkombinovat. Navíc po registraci získáte bonus 300 korun! Jdete do toho?

TIP: Chcete vědět více o fungování cashbackových portálů a pročíst si recenze na Tipli.cz? Mrkněte na tento odkaz a dozvíte se vše, co před nákupem přes portál potřebujete vědět.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám