Hlavní obsah
Lidé a společnost

Matthew Perry sdílel před smrtí poslední fotografii právě z osudné vířivky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: https://commons.wikimedia.org/

Ilustrační obrázek - vířivka

Matthew Perry byl nalezen minulý týden beze známek života ve vířivce ve svém domě v Pacific Palisades v Kalifornii. Několik dní před svou smrtí sdílel na Instagramu fotografii právě z této vířivky.

Článek

Ve věku 54 let zemřel 28. října 2023 Matthew Perry ve svém domě. Byl nalezen svým asistentem ve vířivce bez známek života. Později byl policisty označen za mrtvého. Příčina smrti není zatím známa, ale losangeleská policie nemá v tuto chvíli podezření na cizí přičinění.

Osudná vířivka

Dle jeho posledního příspěvku na Instagramu lze snadno odhadnout, že vířivka, jež se mu stala osudnou, pro něj byla místem relaxace a klidu.

Pouhých pět dní před svou smrtí sdílel s celým světem fotografii právě z vířivky, kde sedí uvelebený se sluchátky na uších, hledíc do dáli. Za ním noční město a nad ním měsíc zahalený do mraků. Komentář naznačuje, jak je pro něj odpočinek ve vířivce relaxační, píše v něm: „Oh, so warm water swirling around makes you feel good? I'm Mattman“. V překladu něco jako „Oh, takže teplá voda, která kolem tebe víří, ti dělá dobře? Jsem Mattman“.

Takto se herec, ačkoliv to možná netušil, rozloučil přímo z místa svého skonu se svými fanoušky.

Matthew Perry ve zkratce

Narodil se 19. srpna 1969 v Williamstownu v Massachusetts. Jeho rodiče se rozvedli, když mu bylo 15 let, a Perry se přestěhoval do Los Angeles, aby žil se svým otcem. Perry se odmala zajímal o herectví a začal hrát v divadelních produkcích v Kanadě. V roce 1994 získal roli Chandlera Binga v komediálním seriálu Přátelé. Seriál byl obrovským úspěchem a Perry se stal mezinárodní hvězdou. Za svou roli Chandlera Binga získal Perry několik ocenění, včetně ceny Emmy a Zlatého glóbu. V roce 2001 podstoupil léčbu pro závislost na Vicodinu. V roce 2011 podstoupil další léčbu pro závislost na alkoholu. Perry se po úspěchu Přátel objevil v několika dalších filmech a televizních seriálech, ale žádný z nich nedosáhl stejného úspěchu. V roce 2021 se Perry vrátil do role Chandlera Binga v reunionu seriálu Přátelé.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz