Hlavní obsah
Hobby a volný čas

Tahle kráska by vám mohla dělat babičku. Její věk neuhodnete

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia.cz

Její skutečný věk by hádal málokdo. Vera Wang vypadá jakoby před nedávnem opustila školu, slavná návrhářka se přitom věnuje módě přes padesát let.

Článek

Vera Wang je americká módní návrhářka, která se proslavila především svými svatebními šaty. Narodila se 27. června 1949 v New Yorku čínským rodičům. Původně se věnovala krasobruslení a dokonce se zúčastnila olympijských her v roce 1968. Po ukončení krasobruslařské kariéry se Wang věnovala módě. Pracovala pro Vogue a Ralph Lauren, než v roce 1990 otevřela svůj vlastní butik se svatebními šaty.

A že jsou její modely opravdu výjimečné dokazuje i její klientela. Svatební šaty Very Wang jsou známé svým elegantním a sofistikovaným designem. Často používá luxusní materiály, jako je hedvábí a krajka. Její šaty nosí celebrity, jako jsou Ariana Grande, Beyoncé, Victoria Beckham, Kim Kardashian a Mariah Carey.

Vedle jejího dokonalého smyslu pro eleganci obdivuje celý svět i její vizáž. Vera Wang by mohla svým vzhledem konkurovat dvacetiletým modelkám a přitom má za sebou už tři čtvrtiny století.

Poprask vyvolala před několika dny sérií fotek, kde pózuje v plavkách u bazénu. Její fanoušci, kterých je téměř milion, ji skládají jednu pochvalu za druhou a nemohou uvěřit tomu, že ve svých 75 letech vypadá takřka dokonale.

Její recept na dokonalé tělo je až neuvěřitelný. Sama návrhářka před časem napsala na sociální síť, že jejím tajemstvím je „práce, spánek, koktejl z vodky a málo slunce“. Prý také miluje McDonald’s a Dunkin’ Donuts a nejraději má koblihu plněnou smetanou a politou cukrem. Vera Wang je důkazem toho, že zákony přírody se dají obejít a my běžní smrtelníci můžeme jen tiše závidět.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz