Článek
Na druhém ročníku Restaurant Day Vendryně se prezentovalo 11 účastníků, kteří se nebáli a přišli prezentovat své kuchařské dovednosti. Do přípravy zapojili své rodinné příslušníky i známé a v domácích podmínkách si připravili nabídku jídel, jenž následně nabídli návštěvníkům této akce. Na výběr toho bylo opravdu hodně. Od tradičních gulášů, bramborových placků, až po hamburgery a domácí bagetky s trhaným masem. Kdo měl chuť na něco sladšího, tak taky nepřišel zkrátka. Tartaletky, laskonky, kremrole a další sladkosti uspokojily zástupy návštěvníků, kteří přišli uspokojit své žaludky. Žízeň šlo uhasit domácími limonádami, nebo pěnivým mokem z místního mikropivovaru.
Díky podpoře obce Vendryně se tato akce uskuteční i příští rok.
RD Vendryně
RD Vendryně
RD Vendryně