Hlavní obsah
Knihy a literatura

Kočka plus pes: Napínavé dobrodružství

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Upravená obálka knihy, nakl. Jota

Obálka knihy "Kočka plus pes!

Kočka a pes se zdánlivě neslučují, ale co když je láska silnější než předsudky? To se dozvíte v napínavém a dojemném příběhu Kočka plus pes od Jamese Pattersona a Chrise Grabensteina.

Článek

Molly, zkušená kočka, a Oscar, zvědavý pes, se ocitnou v neobvyklé situaci, když se chystají na společné kempování psí rodiny Monštěků a kočičí rodiny Prskavců. Idylickou atmosféru naruší striktní pravidla zakazující kontakt mezi psy a kočkami. Molly a Oscar se ale ocitnou v situaci, která tato pravidla poruší.

Následuje napínavé dobrodružství plné nebezpečí a výzev, kdy Molly a Oscar musí zachránit své milované. Cestou čelí rozzlobeným medvědům, zrádným řekám a nebezpečným pastím. Jejich přátelství a odvaha jsou zkoušeny na každém kroku.

Kočka plus pes je skvělá kniha pro celou rodinu. Děti se pobaví a dospělí ocení hlubší poselství o přátelství a překonávání překážek. Příběh je plný humoru, napětí a dojemných momentů, které si užijete. Pokud hledáte knihu, která vás zaujme a zároveň donutí k zamyšlení, Kočka plus pes je tou pravou volbou.

Informace o knize: Kočka plus pes

  • Autoři: James Patterson, Chris Grabenstein
  • Vydavatelství: Jota
  • Rok vydání: 2022
  • Počet stran: 352
  • Překlad: Jakub Futera
  • Vazba: pevná
  • ISBN: 978-80-7689-053-4

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz