Hlavní obsah
Knihy a literatura

Sladký život v malebné vesničce

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Monika Škubalová

Hřejivý příběh o novém začátku a sladkých dobrotách.

Článek

Když Holly zjistí, že ji přítel podvádí, rozhodne se opustit hektický život ve městě a vrátit se do malebné vesničky Cotswolds. Tam nachází útěchu v kouzelné cukrárně, ve které kdysi pracovala. Cukrárna Sladký život je ale na pokraji krachu a Holly se s odhodláním vrhá do záchrany svého dětského snu.

Romantika s příchutí nostalgie

Cukrárna Sladký život není jen o pečení lahodných dortů a zákusků. Je to také příběh o přátelství, lásce a nalezení sebe sama. Holly se znovu setkává s přáteli z dětství a potkává dva okouzlující muže, kteří o ni usilují. Autorka Hannah M. Lynn nenásilně buduje romantiku a umožňuje čtenářům fandit Holly na její cestě za štěstím.

Kouzelná atmosféra a sympatické postavy

Román vás okouzlí útulnou atmosférou vesničky Cotswolds a popisem lahodných dobrot z cukrárny. Holly je sympatická a houževnatá hrdinka, se kterou se snadno ztotožníte. Vedlejší postavy jsou vykresleny s humorem a srdečností.

Lehké a příjemné čtení

Cukrárna Sladký život je ideální kniha pro ty, kteří hledají odpočinkové a zábavné čtení. Příběh se čte lehce a chytlavě, s humorem a optimismem, který zvedne náladu.

I přes mírnou předvídatelnost děje a mírně ploché charaktery mužských hrdinů, je Cukrárna Sladký život příjemným počtením, které potěší milovníky romantiky a sladkostí.

Hodnocení: 4/5 hvězdiček

Doporučení: Pokud hledáte milý a hřejivý příběh o novém začátku, přátelství a lásce, s trochou romantiky a sladkých dobrot, pak je Cukrárna Sladký život tou pravou volbou pro vás.

  • Autor: Hannah M. Lynn
  • Vydáno: 2024, Alpress
  • Originální název: The Sweet Shop of Second Chances, 2021
  • Jazyk vydání: český
  • Edice: Klokan
  • Vazba knihy: pevná / vázaná s přebalem
  • Forma: kniha
  • ISBN: 978-80-7695-155-6

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz