Hlavní obsah
Lidé a společnost

Agáta Hanychová si v Rytmusově klipu nechala nadávat do zlatokopek. Bez make-upu byste ji nepoznali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: David Sedlecký / Wikipedia Commons / CC BY-SA 3.0

Legendární videoklip slovenského rappera Rytmuse je starý už skoro 14 let. Vášně přesto budí i dál. Role, kterou si v něm střihla Agáta Hanychová, dodnes zůstává předmětem posměchu.

Článek

Agáta Hanychová, dcera slavné herečky Veroniky Žilkové, je v bulváru a médiích velmi propíranou osobností. Na titulních stránkách novin se začala pravidelně objevovat již od rozpadu jejího manželství s Jakubem Prachařem, se kterým má dcera Miu. Od té doby její milostné aféry zajímají tisíce Čechů, kteří sledují její životní příběh.

V roce 2022 se totiž dala dohromady s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, vlastníkem kontroverzní televizní stanice Barrandov, se kterým krátce na to otěhotněla. Přestože se páru v dubnu loňského roku narodila dcera Rozárka, v září se tento hvězdný pár rozešel. Proto všechny velmi překvapilo to, že se Agáta Hanychová před pár dny provdala za svého bývalého partnera Miroslava Dopitu.

U Agáty Hanychové je to jako na horské dráze. A to je právě to, co na jejím příběhu láká zájem veřejnosti. Lidé mají rádi příběh plný zvratů, kdy to, co bylo včera, dnes už neplatí. Jedni označují Agátu Hanychovou jako zlatokopku a nemohou jí přijít na jméno, jiní v ní zase vidí ženu, která stále marně hledá svou životní lásku, a přejí jí v životě štěstí.

Jenže Agáta Hanychová si za rozporuplné reakce, které u veřejnosti vzbuzuje, může sama. Už v roce 2009 vznikl totiž videoklip slovenského rappera Rytmuse, v němž hraje Agáta Hanychová hlavní roli. Píseň se jmenuje Zlatokopky. Nutno upozornit, že se jedná o velmi vulgární píseň, ve které padají ostrá slova právě na adresu této mediální hvězdy. Těžko tak uvěřit, že s tím Agáta Hanychová souhlasila a ve videoklipu si skutečně zahrála.

Vulgární ale není pouze text písně, značně nepatřičně působí totiž i samotný videoklip. Agáta Hanychová se v něm prezentuje právě jako zlatokopka, která se neštítí mít sex s muži za peníze. Některé explicitní scény z videoklipu jsou naprosto nevhodné. Celé video je pak zakončen vášnivým polibkem Agáty s Evou Aichmajerovou, dnes Decastelo.

Společný polibek si pak dámy ještě zopakovaly při natáčení show Tvoje tvář má známý hlas před dvěma lety. Tam totiž Petr Rychlý v jednom výstupu parodoval rappera Rytmuse s jeho písní Zlatokopky. Obě dámy se tak i po letech zúčastnily, aby si svou roli zopakovaly. Ani doba, která uplynula od natočení videoklipu, nepřesvědčila Agátu Hanychovou, aby se do role zlatokopky znovu sama nepasovala.

V roce 2021 zveřejnila Hanychová na svém Instagramu video, ve kterém není nalíčená a právě pomocí líčidel ze sebe vytváří Agátu Hanychovou tak, jak ji všichni známe. Sklidila za to slova pochvaly, kde ji lidé adorovali za zo, že se nebojí ukázat svou tvář bez make-upu, ale objevily se i vzkazy, že bez make-upu není žena na videu Agátě vůbec podobná.

Agáta Hanychová teď vstupuje do nové životní etapy se svým druhým manželem Miroslavem Dopitou, se kterým už před více jak deseti lety chodila. Možná právě tento vztah ji konečně naplní tím, co celý život hledala.

Zpracováno na základě:

a na základě videoklipu ke skladbě „Zlatokopky“

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz