Hlavní obsah
Umění a zábava

Chili ve StarDance: Neúspěšnou účastnici mnoha soutěží nemohou diváci vystát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Marko Zirdum / Creative Commons / Pexels.com

Začalo to soutěží MasterChef Česko. Tak vešla Ta Thuy Dung alias Chili do povědomí televizních diváků. Nevyhrála. Od té doby už vyzkoušela hned několik dalších soutěží a pořadů, ale úspěch stále nikde.

Článek

Ta Thuy Dung pochází z Příbrami, ale má i vietnamské kořeny. Ti, co rádi sledují kuchařskou soutěž MasterChef Česko, si ji jistě budou pamatovat jako Chili ze čtvrté řady vysílané v roce 2020. Vítězem této řady se stal Roman Staša po duelu s kontroverzní soutěžící Pavlínou Lubojatzky. Chili skončila na šestém místě, rozhodla se ale, že se televizní slávy nevzdá.

Při vaření nikdy naplno neukázala její pěvecké nadání, a tak její cesta z MasterChefa mířila rovnou do SuperStar. Odbornou porotu chtěla přesvědčit o tom, že je to právě ona, kdo si díky svému zpěvu zaslouží postoupit. Z castingových kol sice postoupila dál, ale nakonec sama odstoupila a v soutěži již nepokračovala.

V roce 2022 se rozhodla, že se zúčastní jedné z nejnáročnějších reality show, jakou televizní stanice v současné době vysílají. Připojila se k celebritám během první řady soutěže Survivor Česko & Slovensko. Extrémní podmínky soutěže, ve kterých účastníci doslova přežívají na pustém ostrově, a to nejnutnější si musí opatřit za pomoci vlastních rukou a jídlo si mohou vybojovat během soutěžních disciplín proti znepřátelenému týmu, jsou velkou výzvou. Chili usoudila, že přesně taková adrenalinová soutěž o přežití, je to pravé pro ni. Ani tady ale bohužel nezaznamenala žádný velký úspěch. Vypadla před finálovými branami.

V této soutěži si navíc znepřátelila i televizní diváky. V tak náročné reality show se totiž soutěžící často ukáže v úplně jiném světle. A diváci Chili označili za pokrytce. Kritikou pak opravdu nešetřili a na sociálních sítích se objevovaly komentáře o zklamání i zlobě. Podle nich Chili účastí v soutěži ublížila své nadějně rozjeté kariéře.

Jako by Chili stále nebylo dost, vrátila se ke svým televizním počátkům a spolehla se na své kulinářské umění. Byla hostem v pořadu Souboj na talíři, kde v tradičním moravském lidovém kroji zadala soutěžní úkol Přemku Forejtovi a Janu Punčochářovi. Bylo to poprvé, kdy se Chili pořadu nezúčastnila jako soutěžící, dokonce se nechala slyšet, že soutěžení už má za sebou. Jenže to tak úplně nedodržela.

Ta Thuy Dung alias Chili je mezi dalšími odhalenými jmény osobností, které se na podzim zúčastní dalšího ročníku populární soutěže StarDance. Přeci jen se tedy rozhodla zkusit štěstí ještě jednou. S vařením, zpíváním, ani přežíváním na ostrově to nevyšlo, a tak třeba bude její největší předností tanec. Velkou roli na jejím případném úspěchu budou mít ale televizní diváci, kteří při hlasování ve StarDance dostávají velký prostor. To zatím Chili v předcházejících soutěžích nezažila, tam vždy rozhodovala porota nebo protihráči, samozřejmě s výjimkou SuperStar, ze které ale Chili odstoupila. Právě diváci však nemohou Chili vystát. Stěžují si zejména na to, že se za každou cenu snaží být středem pozornosti a účastní se mnoha soutěží, i když na ně nemá.

Když to opět nevyjde, možná příště zkusí třeba vědomostní soutěž. Příští rok by se tak mohla objevit například Na lovu nebo v AZ kvízu.

Zpracováno:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz