Hlavní obsah
Zdraví

Dnes dokáží lidé vydělávat na všem. Třeba i na aktivaci třetího oka, které umožní vidět i bez očí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Michael Morse / Creative Commons / pexels.com

Žijeme v době, kdy jsou někteří lidé schopni vydělat i na na první pohled nesmyslných věcech. Záleží jen na tom, kolik lidí jim uvěří. Intuitivní vidění podle nich umožňuje vidět barvy a číst, i když máte zavřené oči, nebo trpíte slepotou.

Článek

Intuitivní vidění je popisováno jako schopnost orientovat se v prostoru, rozeznávat barvy a dokonce i číst připravené texty bez použití očí. K tomu, aby se vám to povedlo, je ale potřeba tréninku. Ten vám zajistí školení odborníci. I přesto se vám to ale nemusí povést. Intuitivní vidění je totiž třeba začít trénovat ve velmi nízkém věku. Nejlepší je to u dětí do 12 let. Se stoupajícím věkem možnost naučit se intuitivnímu vidění klesá. Pokud člověk začne trénovat takový typ vidění až v dospělosti, je možnost dosažení kýženého výsledku spíše výjimkou.

Přijde vám to reálné? Že ne? Přesto existují lidé, kteří vám přislíbí, že se u vás pokusí aktivovat takzvané třetí oko. Samozřejmě při pravidelných návštěvách, za které necháte nemalé peníze. Kdo by ale nechtěl vidět i se zavřenýma očima. Podle některých zdrojů je možné naučit takovému vidění i slepce. Ještě ale není jasné, zda je to možné u všech druhů slepoty. No jen si představte, že přijdete o zrak a někdo vám přislíbí, že se pokusí o to, abyste znovu viděli. Ne svýma očima, ale něčím, o čem jste ani nevěděli, že v sobě máte. No je vůbec možné tomu v takovém případě odolat?

Vědci se o intuitivní vidění příliš nezajímají. Existuje jen malá skupinka nadšenců, kteří se snaží prokázat, že nejde o podvod. Tito vědci vypracovali studie, aby z vidění přes zavřené oči udělali skutečnou senzaci. Tím, že se o věc vědecká obec nezajímá, může být vše okolo intuitivního vidění zahaleno do magického oparu s nádechem nadpřirozenosti. A to je to, co na tom láká mnoho lidí. Něco, co není vědci a lékaři potvrzeno, něco, co se vymyká a čemu se věnuje jen hrstka nadšenců. O to víc nebezpečná může taková věc v rukách těchto samozvaných odborníků být.

Nikdo vám neslíbí, že vás naučí třetím okem vidět. Pokud se to nenaučíte, o možnosti toho, že se to třeba nikdy nepovede, jste byli předem informováni. Na druhou stranu existují i jedinci, kteří si myslí, že v sobě třetí oko aktivovali. Těžko říci, zda si to vsugerovali, rozhodně však jsou pro odborníky zabývající se intuitivním viděním cennými osobami, díky kterým se povědomí o jejich byznysu bude šířit dál.

Stránky těchto odborníků však hlásají, že pokud v tuto skvělou schopnost nevěříte a nepřesvědčí vás ani vědecké studie, zkuste přijít a vyzkoušet si sami, jak se třetí oko aktivuje. No zkusit to můžete, ale s největší pravděpodobností to budou vyhozené peníze.

Dnes se dá zkrátka vydělávat na všem, čemu jsou lidé schopni uvěřit, co podnítí jejich zájem vyzkoušet něco nového, poznat nepoznané, nebo co si zkusí jen tak ze zvědavosti. Důležité je ale jen to, aby člověk nenaletěl podvodníkům.

Zpracováno na základě:

informací z komerčních webů nabízejících probuzení třetího oka

a vlastního názoru

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz