Hlavní obsah
Lidé a společnost

Italský model Eugenio Casnighi: Za svůj mužný vzhled a za to, že zaujal, byl vyhozen z práce

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Se svolením Eugenia Casnighi

Italští muži dokážou doslova učarovat ženy po celém světě. Své o tom ví i italský model Eugenio Casnighi. Jenže tentokrát mu jeho vzhled byl na obtíž. Dostal kvůli němu vyhazov z práce.

Článek

Eugenio Casnighi se narodil v roce 1997 v Itálii. Díky svému vzhledu získal brzy možnost uplatnit se jako model. Pro své reklamní kampaně si ho vybraly světově proslulé značky jako Guess nebo Calvin Klein. Stal se jedním z nejvyhledávanějších italských modelů.

I přes nabytou slávu a mnoho pracovních příležitostí nezapomněl Casnighi na důležitost dokončení svých studií. A tak se z něj v roce 2019 stal bakalář v oboru grafického a vizuálního designu na škole Istituto Europe di Design. Kromě rodné italštiny hovoří i perfektně anglicky, o čemž svědčí i jeho certifikát, který prokazuje jeho znalost tohoto světového jazyka na úrovni C2. Úroveň C2 je tou nejvyšší, jakou může student cizího jazyka získat.

I když by se mohlo zdát, že Eugenio Casnighi si jako žádaný model žije pohádkový život, opak je pravdou. V loňském roce se jako asistent zúčastnil akce Met Gala. Jedná se o charitativní akci pro kostýmní institut newyorského Metropolitního muzea umění. Je to jedna z největších módních událostí roku. Celebrity, které dostanou pozvánku a právo zúčastnit se akce, chtějí vypadat dokonale. Je to totiž velká čest a zároveň mohou na akci zabojovat o titul nejlépe oblékané osobnosti.

A právě na této akce dostal Casnighi na starosti hvězdu reality show a velmi vlivnou influencerku Kylie Jenner. Měl s ní trávit celý večer, doprovázet ji a starat se o to, aby měla vše, co potřebuje. Byl tam tedy pouze v roli jejího asistenta.

Jenže se objevil i na snímcích Kylie Jenner, které byly toho večera pořízeny. A rázem se svět začal zajímat o toho tajemného krasavce v pozadí a Kylie Jenner nikdo neřešil. Modelovi se tak svým vzhledem podařilo zastínit jednu z největších hvězd akce. A to se mu stalo osudným.

Eugenio před pár dny na svém profilu na sociální síti oznámil, že dostal padáka a dalšího ročníku Met Gala se nezúčastní. Důvodem má být právě loňské zastínění Kylie Jenner. Letos se tak s ním na akci nepočítá. Casnighi ale takové chování nechápe.

Jeho úkolem bylo trávit s Jenner celý večer i celou noc a zajistit jí veškerý servis. Logicky se tak po celou dobu akce pohyboval kolem ní, a tak v celku přirozeně skončil na některých fotografiích této známe celebrity. To mu ale poté, co se tyto fotografie staly virálními, bylo vyčteno a spolupráce s ním tak byla pro nadcházející akci ukončena.

Eugenio Casnighi je příkladem toho, že tak dokonalý vzhled vám může být někdy i na obtíž. Přesto model spíše získal, protože teď o něm mluví prakticky celý svět.

Zpracováno na základě:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Met Gala
Vyhazov

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz