Hlavní obsah
Lidé a společnost

Jedna z nejkrásnějších fotbalistek Alisha Lehmann provokuje svým tělem. Cvičí jen v bikinách

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: James Boyes / Wikipedia Commons / CC BY 2.0

Alisha Lehmann

Fotbal není pouze sportem mužů. Čím dál více žen se stává profesionálními fotbalistkami. Patří k nim i Alisha Lehmann, kterou lidé označují za jednu z nejkrásnějších fotbalistek světa. V bikinách ukázala, že jí skutečně je.

Článek

Alisha Lehmann se narodila v roce 1999 ve Švýcarsku a fotbal milovala doslova od dětství. Už v devíti letech totiž hrála za tamní fotbalový klub. Úspěchy na sebe pak nenechaly dlouho čekat. Trenér týmu West Ham United byl tak moc uchvácen jejími výkony na mistrovství Evropy v roce 2018, že se Lehmann následně stala členkou jeho ženského týmu.

V roce 2021 přestoupila a nyní kope za Aston Villu, která je součástí ženské SuperLeague. V případě reprezentačních zápasů ale nastupuje za národní tým svého rodného Švýcarska.

Spoustu jejich fanoušků ale více zajímá její osobní život než sportovní úspěchy. Lehmann na sebe už dříve prozradila, že je lesbička. V té době dokonce chodila se svou švýcarskou spoluhráčkou. Teprve později se ale otevřeně přihlásila k bisexualitě a jejím partnerem se stal brazilský záložník Douglas Luiz, který hraje taktéž za Aston Villu.

Alisha Lehmann moc dobře ví o tom, že ji svět považuje za jednu z nejkrásnějších fotbalistek na světě a umí toho dobře využít. Na své sociální síti Instagram často zveřejňuje velmi odvážně sexy snímky, na kterých se neváhá ukázat třeba jen v bikinách. Doslova poprask pak způsobila, když před několika dny zveřejnila fotografie, na kterých trénuje fotbal oděná pouze do těchto titěrných plavek.

Dle počtu sledujících na této sociální síti, který přesahuje 16 milionů, se Lehmann stala nejsledovanější fotbalistkou historie. Žádnou jinou ženskou fotbalovou hvězdu nesledovalo tolik lidí. Má dokonce více sledujících než třeba tenisová legenda Roger Federer. Zveřejněním odvážných snímků se ale dočkala i kritiky. Některé komentáře jsou doslova hanlivé. Nejvíce zaznívá kritika na to, že se věnuje vystavování svého těla na úkor fotbalu, ve kterém v současnosti příliš nevyniká.

Lehmann na sebe ale upozornila v tomto ohledu už loni na podzim, kdy přiznala, že jí už mnoho mužů nabízelo horentní finanční sumy za jedinou noc s ní. Nejvíce ji ale podle jejího tvrzení nabídl slavný muž, kterého zná celý svět. A částka byla doslova závratná. V přepočtu to bylo zhruba 28,5 milionu korun. Fotbalistka ale tvrdí, že na takové nabídky ani nereaguje, a jméno onoho muže neprozradila.

Kromě fotbalu se Alisha věnuje i modelingu. Stala se už tváří mnoha známých značek. Patří mezi ně například Coca-Cola nebo Adidas, se kterými i nadále spolupracuje. Na svém těle má hned několik tetování. Na boku má vytetovaného motýla, na předloktí a na krku květinu, na kotníku pak diamant. Nejvýraznější tetování má ale na krku. Z jedné strany tam má číslici 99 a z druhé výraz be brave, což v překladu znamená buď odvážná.

Zpracováno na základě:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz