Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Kaylee Killion: Cestuje, aby mohla mít sex na veřejných místech. Souložila i na posvátném místě

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Cottonbro / Wikipedia Commons / pexels.com

Ilustrační foto

Kaylee Killion je známou americkou influencerkou, která má svůj vlastní cestovatelský blog. Jenže spíše než kvůli kráse místa cestuje hlavně kvůli sexu na veřejných místech. A občas trochu přestřelí.

Článek

Cestovatelský blog se zdá na první pohled jako něco zcela nevinného. Přestože influencerku sleduje na jejím instagramovém profilu více než 430 tisíc lidí, o cestování tak úplně nejde. Kaylee Killion cestuje se svým partnerem po celých Spojených státech, aby spolu mohli mít sex na veřejných místech. Je to totiž něco, co je oba nesmírně vzrušuje.

Z každého takového výletu pak na sociální sítě umisťují lechtivé fotky a videa a svým fanouškům tvrdí, že na daném místě údajně měli sex. To, že je v USA sex na veřejnosti zakázaný, je asi netrápí a i nadále se svému trochu netradičnímu koníčku věnují. Mezi místa, kde došlo k jejich tělesnému spojení, patří podle slov páru i parkoviště před stadionem, kde se v tu dobu hrálo finále amerického fotbalu. Loni na podzim se pár pochlubil tím, že měl sex i v Grand Canyonu.

Kaylee ale pobuřuje i jinými aktivitami. Mezi její záliby patří například jízda veřejnou dopravou, kde odhaluje své poprsí a sleduje reakce ostatních cestujících. Před kamerou je schopná se za účasti svého přítele svléknout i ve veřejném parku v centru města. Za taková videa si už ale musí její fanoušci připlatit. Ta jsou totiž dostupná pouze na placené platformě.

A aby toho nebylo málo, nedávno se pár vydal do Zion Parku ve státě Utah. Tam se totiž nacházejí skály, které američtí křesťané považují za odraz Boha. A právě v těchto místech mělo mezi partnery opět dojít na intimní spojení. Jenže to pobouřilo Kayleeiny fanoušky z řad věřících. Ti byli doslova znechuceni tím, že si pár dovolil souložit na tak posvátném místě.

Kaylee to ale přišlo naprosto v pořádku, protože vždy toužila mít intimní styk na místě, na kterém je to doslova tabu. Hájí se také i tím, že z úcty k Bohu by nikdy neměla sex například v kostele, protože je pro ni posvátným místem. To ale Kayleeiným sledujícím nepřišlo jako dostatečná obhajoba a v diskuzích pod příspěvky se to jen hemžilo negativními komentáři.

I přes tuto kritiku, po které Kaylee Killion ztratila zhruba sto tisíc sledujících, neboť před incidentem jich měla více než půl milionu, se své záliby vzdát nehodlá. Má totiž v plánu mít sex na všech sedmi přírodních divech USA. Kromě Grand Canyonu sem patří například i Niagarské vodopády či Yellowstoneský národní park.

Zda se Kaylee její sen splní, ale zatím není jisté. Podle amerického práva se totiž dopouštějí neslušného obnažování, veřejné oplzlosti a výtržnictví, které může být v určitým situacích vyhodnoceno i jako trestný čin.

Zpracováno na základě:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz