Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kontroverzní pár Emma Smetana a Jordan Haj: Kritika a boj o hlubší výstřih

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Show Jana Krause, FTV Prima / Wikipedia Commons / CC BY 3.0

Jordan Haj

Emma Smetana tvoří už dlouhé roky pár s Jordanem Hajem. A často vzbuzují zájem veřejnosti, neboť jsou předmětem mnoha kontroverzí. Naposledy budily rozpaky jejich výstřihy na udílení cen Anděl.

Článek

Emma Smetana je multitalentovaná celebrita, která v oblasti šoubyznysu zkusila snad úplně všechno. Začínala jako reportérka na televizi Nova, pokračovala jako moderátorka rozhovorů na DVTV. Přitom ale stihla nazpívat i řadu písní a zkusila si hraní v televizních seriálech. Za ten poslední, Eliška a Damián, se jí za její nepřesvědčivé herecké výkony dostalo silné kritiky od televizních diváků.

Partner Emmy Smetana Jordan Haj se také věnuje hudbě. Kromě toho, že s Emmou nazpíval několik duetů, hudbu i sám komponuje, hraje v seriálech a ve filmech a je režisérem a scénáristou hudebních videoklipů Kapitána Dema. Přesto, že pochází z Izraele, jeho otcem byl arabský Palestinec.

A právě tato dvojice stojí často za mediálními skandály, které způsobuje jejich často kontroverzní oblékání a vystupování. Například v loňském roce zveřejnil Jordan Haj video z karlovarského festivalu, na kterém se ve výtahu líbal se známým dýdžejem, který si říka NobodyListen. Veřejnost tehdy dlouholetého partnera Smetany a otce dvou malých dětí za takové chování odsoudila, přestože oba později přiznali, že celá scénka byla jen recesí.

Kontroverze u veřejnosti ale také vzbudilo video, ve kterém si partner Smetany hrál se svou teprve měsíční dcerou naprosto nevhodným způsobem. Pochodoval s ní, přičemž ji tahal za ruce. Pak si ji hodil přes rameno. Video zveřejnil na sociálních sítích, ale dostalo se mu kritiky od sledujících, kterým připadalo, že si s dítětem hraje jako s hadrovou panenkou.

Za kontroverzní by se dal označit i odchod Emmy Smetany z televize Nova. Ta totiž televizi zažalovala, že manipuluje s reportážemi a že jí znemožňovala dělat profesionálně svou práci. Bránila se také tomu, že jí byla dána výpověď v době, kdy již byla těhotná, a proto je podle zákoníku práce neplatná. U soudu ale nakonec prohrála.

Teprve nedávno vzbudili partneři pozdvižení i na udílení cen Anděl. Tam přišli oba dva s hlubokými výstřihy, které se ke slavnostnímu večeru příliš nehodily. Emma Smetana měla světle modré šaty, které si přivezla z dovolené z Bali, s hlubokým dekoltem až skoro do pasu. Ten jí odhaloval část poprsí. Jordan Haj se na akci objevil v téměř rozepnuté košili a všem účastníkům večera tak ukazoval své tetování na hrudi.

Přestože kritika se na hlavu obou osobností snáší poměrně často, přesto patří k těm, jejichž příběh sledují desítky tisíc lidí. Emmu Smetana totiž sleduje na sociální síti Instagram více než 100 tisíc sledujících, Jordana Haje necelých 60 tisíc. Mnoho z nich ale jen čeká, kdy se tento pár znovu objeví na veřejnosti a způsobí nějaké faux pas, které by se dalo označit za skandál. Šoubyznys zkrátka takto funguje.

Zpracováno na základě:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz