Hlavní obsah
Lidé a společnost

Modelka Gracie Bon s objemným pozadím: Nevešla se do sedadla v letadle, a tak si koupila vlastní

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Andres Carrera / Creative Commons / pexels.com

Ilustrační foto

Když se řekne slovo modelka, většina z nás si stále ještě představí štíhlou vysokou dívku, která se prochází na molu. Dnes už ale ani jedno z toho modelka nepotřebuje. Gracie Bon je toho důkazem.

Článek

Gracie Bon je modelka, která pochází z Panamy. Patří k těm plnoštíhlým modelkám, které se za své proporce rozhodně nestydí. Ráda je ukazuje na sociálních sítích, čímž mezi svými sledujícími vzbudila zájem zejména o její pozadí. Sledující se v diskuzích přou o to, zda je její pozadí přírodní, či zda si ho modelka nechala zvětšit. Takové komentáře ale Gracie Bon nechává bez komentáře. Ať je to jakkoli, na své pozadí si modelka sice nikdy nestěžovala, často ale komentuje nepříjemné situace, které kvůli němu zažívá.

V únoru na sociálních sítích zkritizovala aerolinky. Při cestě letadlem měla totiž problém, aby se vešla do sedadla. Podle ní by aerolinky měly do letadel instalovat větší sedadla, aby se žádný cestující necítil nekomfortně a aby takovému člověku nebylo v letadle trapně. Tím si získala sympatie některých sledujících, protože se otevřeně nebojí hovořit o tom, že má objemné pozadí. Stala se tak mladou tváří, která bojuje za práva velkých dívek, jak sama uvedla.

Protože si ale byla vědoma, že letecké společnosti na její výzvu reagovat nebudou vůbec, nebo ne dostatečně rychle, rozhodla se, že se nepohodlí při cestování zbaví jednou provždy. Koupila si vlastní letadlo se speciálně navrženými sedačkami, kam se bez problémů vejde. Dokonce i dveře do letadla jsou široké tak, aby jimi prošli i ti objemní. Tento splněný sen jí sice vyšel na pořádné peníze a dle jejich slov bude letadlo splácet do konce života, nyní je však nadmíru spokojená, že může důstojně cestovat po celém světě.

Ukázalo se ale, že Gracie Bon nemá klid ani s vlastním letadlem. Nedávno si na Instagramu postěžovala, že je jí její pozadí na obtíž téměř při každé procházce. Lidé ji nepříjemně sledují, případně i komentují její postavu. Nedávno se rozčílila při procházce Disneylandem, kdy ji lidé okukovali, fotili si ji a dokonce se jí smáli. A protože si dala do vlasů stejnou mašli, jakou nosí pohádková postava Minnie, někteří lidé si dokonce mysleli, že je Bon součástí zábavního parku. To ale modelka odsoudila jako neslušné chování, které není akceptovatelné. A není divu.

Na sítích i na webu se objevilo i srovnání tvaru její postavy s přesýpacími hodinami, dokonce byla přirovnána k Věstonické Venuši. Gracie Bon ale jen tak něco nerozhodí a svou slávu, kterou získala zejména krásnou tváří a tím, že přes boky má obvod 140 centimetrů, užívá. Je jí teprve 26 let a přesto ji v takto útlém věku například na sociální sítí Instagram sleduje 6,5 milionu fanoušků.

Zpracováno na základě:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Gracie Bon
Pozadí

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz