Hlavní obsah
Umění a zábava

Nahá seznamovací reality show míří do Česka. Účastníci si budou vybírat podle tělesných partií

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Cottonbro Studio / Creative Commons / pexels.com

Ilustrační foto

Zdá se to tak trochu přitažené za vlasy, ale taková reality show skutečně existuje. Pochází z Velké Británie. Na televizní stanici Óčko se už nějakou dobu vysílá, avšak nyní bychom se v ní měli dočkat i českých účastníků.

Článek

V roce 2016 britská televize poprvé uvedla nekonvenční reality show s názvem Naked Attraction, což se dá přeložit jako Nahá přitažlivost. Od té doby přilákala k televizním obrazovkách miliony diváků, avšak zaznamenala také mnoho stížností, kdy diváci kritizovali především obscénní nahotu.

Zahraniční díly soutěže můžete vidět na televizní stanici Óčko, kde se vysílají pravidelně od pondělí do čtvrtka po 22. hodině. Nyní ale tato televizní stanice vypsala casting na soutěžící, takže brzy budeme mít možnost vidět i díly, ve kterých se budou seznamovat Češi.

A jak takové seznamování v Naked Attraction vypadá? Oblečená osoba stojí před šesti budkami, ve kterých jsou ukryti nazí soutěžící. Jejich tělesné partie se postupně odhalují. Začíná se od chodidel a postupuje výše nahoru. Ten, který si vybírá svého potenciálního partnera, v každém kole vyřadí jednu osobu, která se mu podle nově odhalené partie příliš nezamlouvá. Když zbydou v budkách už jen dvě osoby, je řada na tom, kdo si vybíral. V tuto chvíli se totiž také musí svléknout a následně si vybere, se kterou ze dvou osob chce jít na rande. Ta může toto pozvání přijmout nebo odmítnout.

Ne vždy tedy musí dojít na sympatie. Mohli jsme ale být svědky i toho, že se na společné rande domluvily všechny tři osoby. Výsledek je tak často nepředvídatelný a je zajímavé sledovat, jak se reality show vyvine.

Přestože byl pořad značně kontroverzní kvůli zmiňované nahotě, podle kompetentních orgánů nic neporušuje. Vysílá se po 22 hodině a neobsahuje žádnou sexuální aktivitu. Je čistě seznamovací. Ve Velké Británii se tak vysílá i nadále, přestože ukazuje mužské i ženské pohlavní orgány a mnohdy barvitý komentář osoby, která si vybírá partnera. V USA vyvolal pořad ještě větší vlnu nevole.

Tato reality show je zajímavá tím, že se do ní může přihlásit kdokoli bez ohledu na svou sexuální orientaci, preference či tělesné proporce. Pro takové osoby bývají vyhrazeny díly, kde si i oni mohou najít potenciálního partnera. A právě v tom je Naked Attraction unikátní.

Na televizi Óčko můžeme pravidelně vídat nejen díly pocházející z Anglie, stejně tak televize vysílá finské, dánské a dokonce i německé epizody. A nyní by k nim měly přibýt i české. Kdy se však pořad začne vysílat, zatím televize neoznámila, vše je ve fázi příprav.

Pokud se pořad na českých obrazovkách skutečně začne vysílat, můžeme počítat s tím, že u konzervativnějších občanů vzbudí stejné kontroverze jako ve Velké Británii nebo v USA. Naštěstí máme svobodnou volbu, která nám umožňuje se na pořady, které nás pohoršují, nedívat.

Zpracováno dle:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz