Hlavní obsah
Lidé a společnost

Nela Slováková: Skandály české hvězdičky, která si ráda užívá luxus a bohatství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay / Creative Commons / pexels.com

Nela Slováková je jméno, o kterém se hodně mluví. Ale ne každý ví, kde se tato celebrita vzala a čím je tak neobyčejná. Je to především jejím vysokým sebevědomím a touhou oslnit.

Článek

Nela Slováková vešla do povědomí televizních diváků díky své účasti v reality show Hotel Paradise, kterou absolvovala již před 12 lety. Tehdy se jí poštěstilo a show vyhrála. Odnesla si tehdy jeden milion korun. Jenže většina hvězdiček, které vzejdou z nejrůznějších reality show, brzy vyhasne. Hvězda Nely Slovákové ale plane dál, jen těžko říci, zda v tom pozitivním slova smyslu.

Zásluhu na tom, že se Nela Slováková svým fanouškům neztratila z očí, mají samozřejmě i sociální sítě, na kterých je velmi aktivní. Dá se tak považovat za influencerku. Jenže její mediální život provází jeden skandál za druhým, které často střídají kontroverzní vyjádření.

Některým lidem, kteří ji sledují, není úplně po chuti, že se Nela Slováková stále chlubí tím, že miluje luxus a že si ho ráda užívá, ukazuje sledujícím s jakými firmami spolupracuje a kolik vydělává. Dokonce se chlubí tím, že každé zakejhání jí vydělává spoustu peněz. A na to začínají být její sledující dost alergičtí a dávají jí to najevo ve svých komentářích. Za vrchol pak považují to, že si Slováková pochvaluje i negativní komentáře, protože i ty jí na sociálních sítích vydělávají na dovolené a na kabelky.

Skandály, které provázejí její osobní život, se stávají živnou půdou bulvárních plátku. V roce 2018 se hojně řešil její bouřlivý rozchod s expartnerem Martinem, u kterého zasahovala i policie. Slováková tehdy musela vrátit některé hodnotné dárky, které během vztahu od svého partnera obdržela.

Velký poprask vzbudila také v době, kdy se s kamarádkami vydala na dovolenou, kterou prakticky celou absolvovala v bikinách. Chodila v nich i do nočních klubů. Vzhledem k její dokonalé postavě by to v evropských státech asi nebylo takové faux-pas, jenže ona se k tomuto kroku rozhodla ve Spojených arabských emirátech, kde by jí z toho mohly vzniknout i nemalé problémy. Na sociálních sítích se pak pohrdavě vyjadřovala o místních Arabech a urážela je.

Otevřeně mluví i o plastických operacích, které podstoupila. Za zákroky, které jí pomáhají udržovat její vzhled, se rozhodně nestydí. Má upravená prsa, nos a pravidelně si nechává upravovat ústa. Její původní vizáž se tak po plastických operacích trochu ztrácí a pomalu si přestává být podobná.

Nedávno vzbudila Slováková vlnu nevole, když se krátce po smrti Matthewa Perryho, legendárního Chandlera ze seriálu Přátele, o něm veřejně vyjádřila. A opět nešetřila kritikou. Podle ní byl herec slaboch a sobec. Takto se o právě zesnulém člověku vyjádřila žena, která se vydává za distingovanou ženu na úrovni, přitom dává najevo jen svou zlobu a malost.

Nejnovější skandál má Nela Slováková za sebou teprve krátce. Na brněnský ples totiž vynesla šaty, které se na ples rozhodně nehodí. Odhalovaly jí totiž celé břicho. Schytala za to negativní reakce od svých sledujících i od módních odborníků. Jenže Nela Slováková si stále stojí na svém. Její jednání je vždy perfektní a dokonalé bez jakékoli chybičky.

Zpracováno na základě:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz