Hlavní obsah
Lidé a společnost

Pamela Anderson: Jediný záběr při fotbalovém zápase jí změnil život, rázem byla hvězda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: 9EkieraM1 / Wikipedia Commons / CC BY-SA 3.0

Pamela Anderson

Kdo by dnes neznal Pamelu Anderson. Její křivky oslňovaly zejména v 90. letech, když hrála svůdnou plavčici v seriálu Pobřežní hlídka. Tohle je ale příběh o tom, jak byla tato hvězda objevena. Šlo totiž jen o náhodu.

Článek

Život Pamely Anderson by nikdy neměl onen hvězdný nádech, kdyby ve svých 22 letech nešla fandit na kanadské fotbalové utkání. Právě tam si jí totiž všimla kamera, která zápas natáčela. Pamela byla tehdy oděna v reklamním tričku, které upoutalo. V nadživotní velikosti ji viděl celý stadion na jumbotronu, což je velkoplošná televizní videostěna, na které se zápas i záběry z publika na stadionu promítají. Hned po utkání za ní přišel marketingový manažer s dotazem, zda někdy zatoužila být modelkou. Roční smlouva byla sepsána prakticky okamžitě. Pamele se pomalu začínal plnit sen.

Sebevědomí, které Pamela touto nabídkou získala, i zájem, který o ni začaly projevovat média, ji ale nakonec dovedl až do pánského časopisu. Nechala se totiž nafotit nahá pro Playboy. Rázem z ní byla hvězda. Pak už stačilo jen jediné. Zamířit do Hollywoodu. Jenže sen se neplnil tak, jak si představovala. Dostávala jen epizodní role v amerických seriálech. Opět tomu ale nahrál osud. V jednom z těchto seriálů si ji všiml David Hasselhoff, který nejenže hrál v seriálu Pobřežní hlídka hlavní roli, byl zároveň i jeho producentem. Nabídl tak Pamele roli, o jaké se jí do té doby nesnilo. Ta ji přijala. Během čtyř let, které v seriálu strávila, se stala slavnou po celém světě. Každý mluvil o Pamele z Pobřežní hlídky.

Život, který vedla, se ale od toho seriálového značně lišil. O tom svědčí zejména její milostný život. Už v roce 1994 se vdala za Tommyho Lee. V době svatby se pár znal pouhé čtyři dny. Nakonec to ale bylo manželství, které jí vydrželo nejdéle. Pár spolu zůstal až do roku 1998. Manželé spolu měli dva syny. Po několika skandálech, mezi které patřil i únik jejich domácího erotického videa, se pár definitivně rozvedl. Důvodem mělo být fyzické násilí, kterého se Tommy Lee na své manželce dopouštěl.

Druhé manželství s hudebníkem Kidem Rockem vydrželo pouze půl roku. Důvodem rozvodu byl podle Pamely bohémský způsob Kidova života. Ještě téhož roku se ale dala dohromady s pokerovým hráčem Rickem Salomonem. Manželství ale skončilo po krátkých dvou měsících. Po několikaleté odluce se však dali znovu dohromady. Ani druhé společné manželství ale nemělo dlouhého trvání. Kvůli nepřekonatelným vzájemným rozdílům se po půl roce opět rozvedli.

Pátý Pamelin sňatek se odehrál teprve nedávno, na počátku roku 2020. Jejím vyvoleným byl tentokrát o 22 let starší miliardář. V bohaté přehlídce Pameliných sňatků měl tento nejkratší trvání. Rozvod následoval po 12 dnech. Pamela se ale stihla provdat ještě pošesté. V závěru téhož roku si vzala bodyguarda Dana Hayhursta. Vztah vydržel jen rok a následoval další rozvod.

Pamela Andreson tak momentálně provdaná není, ale vzhledem k jejímu bouřlivému životu není vyloučeno, že se vdá ještě posedmé, přestože v letošním létě oslaví 57. narozeniny. Příběh o jejím objevení je však důkazem toho, že ke splnění životního snu stačí někdy jen malá náhoda.

Zpracováno na základě:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz