Hlavní obsah
Lidé a společnost

Příběh Denise Rochové: Z právničky na obal Playboye, po plastikách ji lidé nepoznávají

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Ekaterina Bolovtsova / Creative Commons / pexels.com

Ilustrační foto

Denise Rocha je vystudovaná právnička. Tuto profesi ale příliš dlouho nevykonávala. Našla totiž způsob, jak si vydělat mnohem víc. Stačilo pár plastických operací a už jí sleduje přes 5 milionů lidí.

Článek

Denise Rocha se narodila v roce 1983 v Brazílii. Kromě toho, že vystudovala práva, pracovala pak až do roku 2011 nějaký čas pro senátora a také jako parlamentní poradkyně. Předmětem zájmu se stala v momentě, kdy se na veřejnost dostalo intimní video, ve kterém má Rocha sex s mužem.

Kolem aféry se strhl takový poprask, že Denise začala dostávat nabídka na práci v modelingu. A tak se následně na podzim roku 2012 objevila na titulní straně pánského časopisu Playboy. Pak už se nabídky jen hrnuly. V roce 2023 se stala múzou školy samby během slavného karnevalu a zúčastnila se i místní verze reality show Farmář hledá ženu, kde skončila na druhém místě.

Denise Rocha ale začala být posedlá svým vzhledem, který jí najednou začal generovat pohádkové peníze. Podstoupila proto několik plastických zákroků, které z ní měly udělat ještě větší krasavici. Tyto operace, které ji vyšly v přepočtu na zhruba sedm milionů korun, z ní ale udělaly úplně jiného člověka. Dnes byste vůbec nevěřili tomu, že se jedná o tu stejnou ženu. Se svými úpravami zevnějšku ale slaví úspěch.

Denise si nechala udělat liposukci, plastiku nosu a dokonce i plastiku v oblasti intimních partií. Poprsí si nechala zvětšit celkem třikrát a na botoxu je pravidelnou zákaznicí. Její vzhled, který na někoho může působit trochu uměle, je pro ni nesmírně důležitý. To on jí totiž vydělává neskutečné peníze. Na sociální síti Instagram ji kvůli jejímu zevnějšku sleduje už 5,3 milionu sledujících. A Denise Rocha má profil i na síti, kde za její intimní fotografie lidé platí nemalé peníze.

V letošním roce se Rocha znovu objevila na titulní stránce časopisu Playboy, tentokrát v jeho africké verzi. A jedná se o vskutku velmi odvážné fotky. Na některých je zcela nahá, intimní partie jí zakrývá jen pokojová rostlina.

Přestože bude Rochové letos již 41 let, hádal by jí to málokdo. Nyní má v hlavě ale sen, který si chce za každou cenu splnit. Chtěla by si otevřít školu sexuologie, na které by sama vyučovala rozkoš.

Denise Rocha je příkladem toho, jak se žena po mnoha plastických operacích může změnit. Z obyčejné sympatické dívky se v průběhu let stala umělá žena, po které šílí miliony mužů. Změna to ale byla tak razantní, že ji někteří lidé, kteří ji znali v době před operacemi, ani nepoznávají. Pohádkové bohatství jí jistě nechybí, otázkou však zůstává, jestli tohle všechno za ty peníze stojí?

Zpracováno na základě:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz