Hlavní obsah

Ministryně Jana Černochová exhibovala ve Sněmovně.

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Navrátil Stanislav

Ministryně Jana Černochová nabízí levná trička s potiskem.

Ministryně Jana Černochová se pochlubila tričkem s potiskem F-35. Vypadalo jako z vietnamské tržnice, ale i tak z něj měla nelíčenou radost.

Článek

,,Letouny F-35 nejsou stíhačky, je to laboratoř,“ upozornila ministryně obrany Jana Černochová (ODS). „Často od kolegů z ANO slýchám, že nevědí, kdo všechno bude používat F-35. Tak nejen pro ně - budou ji používat až na pár výjimek prakticky všichni. Víte proč, pane předsedo Babiši? Protože F-35 je nejoblíbenější holka v Alianci! Věřím, že Vám to bude můj osobní dárek připomínat,“ napsala na sociální síti X.

Foto: Navrátil Stanislav - Novinky.cz

Harašení…?

Nevím, jestli je ministryně Černochová nejoblíbenější holka v Alianci, ale zaváněl mi ten její vyzývavý postoj sexuálním harašením. A tak její sněmovní exhibicionismus jistě vejde do análů.

Zdroj: Novinky, ČTK

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám