Hlavní obsah

Podněcování k nenávisti do veřejného prostoru nepatří

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Navrátil Stanislav

Odkazem Postřižin a „doby zkracování “ mělo být porozumění a sbližování lidstva…

Přes ohlašovanou klimatickou změnu oteplení ve vzájemných mezilidských vztazích nenastává.

Článek

Před slovenskými volbami se Magda Vašáryová nediplomaticky vyjádřila, že „Fico a jeho družina jsou již vypáchnutí a voliče hledají mezi fašisty, neofašisty. nacisty, nesystémovými voliči a vysloveně vyslovenou spodinou “. Tím urazila 680000 slovenských občanů, kteří v parlamentních volbách Směr-SD volili.

V souvislosti na tuto skutečnost a aktuálně spáchaný atentát na slovenského premiéra Fica toto nenávistné vyjadřování znechutilo Lubošek Xavera Veselého natolik, že tuto herečku ve svém streamu Xaver live za její skandální prohlášení hrubě urazil. O 2 dny později se za svoji bezprostřední reakci a emotivní chování herečce omluvil.

Přesto se jeho chováním bude zabývat mediální výbor Poslanecké sněmovny. Hrozí mu i odvolání z Rady ČT. Na tiskových konferencích před jednáním Sněmovny to potvrdili poslanci Jan Jakob, Marek Benda a  Jakub Michálek.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz