Hlavní obsah

Smuteční oznámení z Ministerstva mdlého rozumu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Navrátil Stanislav

Díky svému nechápavému šéfovi bude Ministerstvo pro místní rozvoj (MMR) bude přejmenováno na Ministerstvo mdlého rozumu (MMR).

Premiér Fiala odvolal ministra Bartoše z důvodu neschopnosti, což vypovídá o úrovni vzdělání pracovníků na Ministerstvu pro místní rozvoj, když je mohl 3 roky bez odhalení vést neschopný člověk.

Článek

Ministerstvo mdlého rozumu České republiky s lítostí oznamuje, že dne 24. září 2024 nás po těžké nevyléčitelné nemoci opustila naše drahá Digita Liza Ce. Celá společnost tím utrpěla nevyčíslitelnou duchovní i materiální ztrátu. Zrod velkého génia byl očekáván po dlouhou dobu a s velkým napětím. Luxusní zázemí a vytrvalý tlak nakonec vyvolaly předčasný porod, který provázely veliké porodní bolesti. Přesto bylo dne 1. července 2024 toto nedonošené dílko uvedeno do života, avšak od počátku se potýkalo s těžkým selháváním důležitých životních funkcí. Ošetřujícím doktorem zodpovědným za bezchybný bezproblémový vývoj byl určen Dr.ED Ivan Bartoš. Digita Liza Ce však upadla do kómatu a při naději na oživení ji udržovaly pouze podpůrné přístroje a lidské zdroje. Byla několikrát resuscitována a žádná ozdravná opatření nezabírala. Poslední expertízy ukázaly, že nebohá Digita Liza Ce je zřejmě napadena neznámými viry ruského či čínského původu. To bylo poslední kapkou, proč se premiér Petr Fiala tak náhle rozhodl pro odsouvanou eutanázii. Poté s okamžitou platností odvolal z funkce neschopného Dr.ED Bartoše, kterému toto záměrně oznámil telefonickým hovorem v obavě, aby nedošlo k další virové nákaze. Dr.ED Bartoš na to prohlásil, že ústav opustí s celým svým týmem. Ministr dopravy Kupka pověřený prověřením způsobených škod ihned vypočítal, že desinfekce a deratizace prostředí systému bude trvat minimálně 18 měsíců nebo dokonce rok a půl.

Dále MMR dává na vědomí, že se z místního útulku neočekávaně ztratil jeden pes z Pětipes, oprava, jedna koalice z Pětikoalice. Naposledy byla spatřena poblíž Strakovy akademie. Zvláštní poznávací znamení: pláče, šoupe nohama. má dredy a velké zuby. Pokud by na tuto samičku samotinkou ještě někdo někde v nějakém temném koutku narazil, nechť se k ní nepřibližuje, neboť je frustrovaná, bez svého korýtka agresivní a může kousat.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz