Hlavní obsah

Trapný pokrytec Dominik Hašek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: koláž Navrátil Stanislav

S ohledem na svou kritiku NHL kvůli ruským hokejistům, kdy dokonce poslal rozhořčený dopis šéfovi soutěže Garymu Bettmanovi, teď šlápl aktivista Dominik Hašek vedle. Omlouval to později svoji každoroční cestou za byznysem.

Hvězdný útočník Bostonu David Pastrňák zveřejnil společné foto pořízené během utkání NHL s útočníkem Washingtonu Alexandrem Ovečkinem, Za to se stal terčem kritiky hokejového gólmana Dominika Haška.

Článek

„Pokud nejste podporovatelem ruské války a zločinů včetně genocidy na ukrajinských dětech, vyhýbejte se akcím, kam chodí podporovatelé putinovského režimu, který tyto zločiny páchá. Vaše jednání bude vždy zneužito k podpoře války a zločinů,“ apeluje Hašek.„Pokud toto již víte, a přesto tak jednáte (jdete na akci, fotíte se např. s Alexandrem Ovečkinem), stáváte se i vy odpovědnými za zločiny a ztracené životy na Ukrajině. Tak jako je již odpovědná NHL. I když to životy nevrátí, musí za to zaplatit," uzavírá Hašek.

7. 2. 2023

Zdroj:https://www.sport.cz/clanek/hokej-nhl-pastrnak-pobouril-spolecnou-fotkou-s-oveckinem-obrovska-ostuda-pro-nej-i-pro-cesko-zuri-hasek-3961368

Zřejmě zapomněl na své nadšené působení v KHL, kde se setkával s různými „podporovateli putinovského režimu“, jak vidno z uvedeného článku citovaného níže. To mu ale ještě ruble nesmrděly…

Foto: koláž Navrátil Stanislav

Let´s go Moskva

První gól z hokejky Alexandra Ovečkina lovil ze své branky Dominik Hašek, čerstvá posila moskevského Spartaku, v jehož domovské hale Sokolniki se exhibice odehrála. Pětačtyřicetiletého Haška uvítala vyprodaná hala téměř stejně bouřlivě jako hvězdy NHL Ovečkina, Kovalčuka či Jevgenije Malkina. Týmy doplnili i ruští ministři vnitra, financí a pro mimořádné situace Rašid Nurgalijev, Alexandr Kudrin a Sergej Šojgu či prezidentův poradce Alexandr Dvorkovič, šéfové KHL Alexandr Medveděv (jinak viceprezident plynárenského koncernu Gazprom) a Vjačeslav Fetisov.

5. září 2010

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz