Hlavní obsah
Názory a úvahy

Záplava problémů vlády pětikoalice

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Navrátil Stanislav

.„Prosím, vyřiďte blbečkům, kteří se stále nevyrovnali s naší pomocí Ukrajině, že vrtulníků máme dost. Děkuju,“ reagovala v neděli u videa z pomoci u ničivých záplav na Jesenicku ministryně obrany Jana Černochová.

Premiér Petr Fiala vyrazil do míst, kde povodně napáchaly největší škody. Dlužno dodat, že jeho spanilá jízda po severní Moravě velký úspěch neměla. Lidé mají jiné starosti než sdělení, že volby nejdou odložit.

Článek

Zdroj: https://www.super.cz/clanek/celebrity-hroziva-nuse-pravdy-pro-petra-fialu-premier-se-nestacil-divit-kdyz-si-ve-zpustosene-ostrave-pustil-usta-na-spacir-1508264

Zdroj: https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/794889/cernochova-si-rypla-do-blbecku-u-zaplav-pomahaji-vrtulniky-hladik-pohresuji-4-lidi.html

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz