Hlavní obsah
Názory a úvahy

Chemtrails jsou geniální vynález, který si zaslouží Nobelovu cenu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Freepik

Chemtrails jsou záměrně vypouštěné látky, chemie, bakterie, plísně a jedy, které mají ovlivnit celé lidstvo. Pokud ano, zaslouží si Nobelovu cenu.

Článek

Kondenzační stopy za letadly jsou běžným jevem. Jsou tvořeny vodními kapkami nebo ledovými krystalky. O tom, jak vypadají, rozhoduje mnoho faktorů. Teplota, vlhkost, proces spalování leteckého paliva, atmosférický tlak, to vše má vliv na to, jak contrails, neboli kondenzační stopy, vypadají.

Jsou ale i lidé, kteří se nesmíří s tím, že jde o běžnou kondenzační stopu. To, co se vyskytuje za letadly, označují jako chemtrails. Stopy, které mají dokazovat, že na nás letadla něco vypouštějí. Tenhle fakt je pochopitelně řazen do skupiny hloupých konspiračních teorií. Přesto mu však budeme chvíli nakloněni a alespoň hypoteticky se budeme snažit přijmout, že chemtrails existují. Co to pro nás jako lidstvo znamená?

Geniální vynález

Představte si, že chemtrails jsou skutečné. Že letadla nad námi, která létají na obloze, na nás skutečně něco vypouští. Je úplně jedno co. Ani nezáleží na tom, co mají tyto chemikálie způsobit. Klidně to může být ona konspirační teorie o snížení lidské populace a ovládání lidí.

Když na chvíli připustíte, že na nás něco z letadel skutečně padá, musíte obdivně zakývat hlavou. Ta látka, kterou nás letadla (a světové elity) postřikují, je ten nejgeniálnější produkt, jaký kdy kdo vymyslel. A měl by za něj dostat Nobelovu cenu.

Univerzálně fungující látka

Namíchaný koktejl, který na nás stříkají letadla, je univerzálně fungující látkou. Už jenom fakt, že dopadá na zvířata, dopadá na rostliny, ale efekt má pouze na lidi, stojí za zamyšlení. Znáte snad něco, co by mělo takhle unikátní vlastnosti? Já ne. Kdykoliv pracuji s nějakou chemií, vždy dokáže napáchat škody jak na mé ruce, tak na mém trávníku, a stoprocentně ublíží i zvířatům. Ale chemický koktejl z letadel? Ten ne, ten působí jenom na člověka. Zázrak.

Nejde jenom o fakt, že nepůsobí na vše živé, ale jenom na člověka. Zamyslet bychom se měli i nad tím, že chemtrails koktejly nepotřebují rozlišovat ani to, zda tuhle sloučeninu vdechuje žena, muž, kojenec, batole, senior. Zda ji vdechuje kulturista, nebo člověk na hranici morbidní obezity. Vdechuje ji člověk s nevyléčitelnou nemocí, i zcela zdravý mladík. A na každého působí úplně stejně, navíc bez jakýchkoliv nežádoucích účinků. Zázrak podruhé.

Na Nobelovu cenu!

Jakýkoli lék, co se nám dostane do ruky, má předepsané dávkování. S ohledem na věk, váhu, zdravotní stav i obtíže. Ale chemtrails? Ne, to je univerzální chemická šmakuláda, která se shodí z letadla, nadýchne se jí každý a na každého působí přesně tak, jak má. Přitom, dovedete si představit, co by se stalo, když dáte dítěti „dospělou“ dávku léku? Ohrozíte jeho život. Když si naopak vezmete „dětskou“ dávku, nijak na vás lék nezapůsobí. Ale chemtrails? Stejná dávka působí na každého tak, jak má. Zázrak potřetí.

Tahle chemická směs by si zasloužila Nobelovu cenu. A to zůstávám jenom v mezích toho, jak univerzálně, správně a bez vedlejších účinků dokáže působit výhradně na člověka. To vůbec nezmiňuji, že vzhledem ke vdechování těchto látek, budeme brzy ovládnutí. Sice nevím kdy, kým, ani jak, ale prý budeme. Volám do švédské Královské akademie věd, tohle musí vědět!

Anketa

Věříte na chemtrails?
Ano, věřím
21,1 %
Ne, nevěřím
78,9 %
Celkem hlasovalo 1641 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz