Hlavní obsah
Sport

Zápas Jaromíra Soukupa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

27. 1. 2024 se uskuteční zápas mezi Jaromírem Soukupem a Alešem Bejrem v organizaci Clash of the Stars, která je oblíbená především mezi mladším publikem.

Článek

Zápas se uskuteční 27. 1. 2024 ve Sportovní hale Fortuna. V boxu účastníci budou mít standardní boxerské rukavice. Zápas bude na 3 kola po 3 minutách. Již na úvodní tiskové konferenci to ale mezi oběma účastníky jiskřilo. Aleš Bejr pro jistotu sevřený v kazajce, přezdívaný jako psychopat Bejr, Soukupa napadl a slovně urážel.

Boxer Jaromír Soukup

54letý Jaromír Soukup, který je znám jako český podnikatel, miliardář, mediální magnát, moderátor a politický aktivista. Soukup sám sebe považuje jako boxera staré školy, který svého času vyhrál 25 boxerských zápasů a pouze jeden pohrál. Tyto jeho skvělé výsledky ho staví jako kurzového favorita i v jeho vyšším věku.

Psychopat Aleš Bejr

Aleš Bejr je 46letý kulturista působící na platformě YouTube pod přezdívkou Psychopat Bejr, kde se zabývá především o život lidí bez domova. Aleš Bejr působil v mnohých televizních pořadech, jako jsou na příklad: Tchýně, Soudkyně Barbara, Policie v akci, ironicky tyto pořady pocházejí z útrob TV Barrandov, jež je vlastněná Jaromírem Soukupem. Aleš Bejr měl již dva oficiální zápasy, první před šesti lety v MMA proti YouTuberovi Pstruhovi, kde byl diskvalifikován za nedovolené sahání do očí. Poslední zápas už se odehrál pod taktovkou již zmíněné organizace Clash of the Stars. Aleš Bejr zde prohrál v Muay Thai proti dalšímu kontroverznímu kulturistovi Filipu Grznárovi.

Jak to dopadne?

Tento zápas je dost vyhrocený ze strany Aleše Bejra, který předvádí šílenství v jeho podobě, zatímco Jaromír Soukup se jeví jako profesionál, co si jde pro výhru. V tomto zápase se ukáže, zda zvítězí zkušenosti na straně Soukupa, nebo psychopatický postoj Bejra, který má výhodu svého věku.

Zdroj:

https://www.youtube.com/live/yGOa7rEWjT4?feature=shared

https://cs.wikipedia.org/wiki/Clash_of_the_Stars

https://cs.wikipedia.org/wiki/Jarom%C3%ADr_Soukup

https://www.csfd.cz/tvurce/294116-ales-bejr/zajimavosti/

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz