Hlavní obsah

Jak vyčistit zašlý lak na autě?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: www.OchrannaFoliePPF.cz

www.OchrannaFoliePPF.cz

Nejlepší způsob, jak předejít zašlému laku, je pravidelně ho čistit a navoskovat. Pokud chcete chránit lak auta více, můžete použít ochrannou PPF fólii. Folie je vyrobena z odolného materiálu a chrání lak před škrábanci, kamínky a jinými nečistotami

Článek

Jak vyčistit zašlý lak na autě?

Vaše auto je vaší chloubou a chcete, aby vypadalo co nejlépe. Jedním z nejdůležitějších způsobů, jak toho dosáhnout, je pravidelné čištění laku.

Jak na to?

  1. Začněte tím, že auto umyjete šamponem a vodou.
  2. Pokud je lak velmi zašlý, můžete použít speciální auto šampon, který obsahuje čisticí složky, které odstraní nečistoty a špínu.
  3. Po umytí laku ho důkladně osušte.
  4. Pokud chcete, aby lak vypadal ještě lépe, můžete ho navoskovat. Vosk vytvoří na povrchu laku ochranný film, který zabrání jeho dalšímu znečištění.

Jak předejít zašlému laku?

Nejlepší způsob, jak předejít zašlému laku, je pravidelně ho čistit a navoskovat. Pokud ale budete chtít chránit lak svého auta ještě více, můžete použít transparentní ochrannou PPF fólii. Ochranná PPF fólie je vyrobena z odolného materiálu, který chrání lak před škrábanci, kamínky a jinými nečistotami.

Ochranná fólie PPF na auto

Ochranná fólie na auto je skvělý způsob, jak ochránit lak vašeho auta před poškozením. Fólie je vyrobena z odolného materiálu, který je schopen odolat škrábancům, kamínkům a dalším nečistotám. Fólie také chrání lak vašeho auta před UV zářením, které může způsobit vyblednutí laku.

Pokud máte zájem o ochrannou fólii na auto, můžete si ji zakoupit v mnoha autosalonech nebo online. Fólie se nalepuje na lak vašeho auta a je k dispozici v mnoha různých barvách a odstínech.

Ochranná fólie na auto je skvělým způsobem, jak udržet vaše auto v dobrém stavu po mnoho let.

Foto: www.OchrannaFoliePPF.cz

Ochranná PPF Fólie

Další tipy pro péči o lak vašeho auta

  • Parkujte své auto v chladném a suchém prostředí.
  • Vyhněte se parkování pod stromy nebo keřům, kde by se na lak mohly dostat pryskyřice nebo listí.
  • Pokud budete jezdit v dešti, umyjte auto co nejdříve po jízdě.
  • Pokud budete jezdit v horkém počasí, nanášejte na lak ochranný vosk.
  • Pravidelně kontrolujte lak svého auta na škrábance a další poškození. Pokud zjistíte nějaké poškození, co nejdříve ho opravte.

Doufáme, že tyto tipy vám pomohou udržet vaše auto v dobrém stavu po mnoho let.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám