Hlavní obsah
Hry

Mezi námi děvčaty: Odvážná hra pro ženy bez cenzury. Pouze 18+!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Ondřej Zeman

Plánujete s kámoškami akci a zároveň patříte mezi ty, které se občas bojí odvázat? Tak to tu pro vás dnes mám peprnou hru, v níž se za pomoci karet dozvíte o svých přítelkyních vše a ještě mnohem víc.

Článek

Mezi námi děvčaty vám nabídne stovky karet plných možností

Ne vždy jste v partě, která je vyloženě odvázaná od samého začátku, a přesně do takové skupiny se hodí karetní hra Mezi námi děvčaty. Ta totiž stojí na myšlence pořádně rozbouřit vody za pomoci 390 jedinečných karet rozdělených do tří unikátních kategorií, z nichž musíte pro vítězství získat celkem dva kousky z každé.

Foto: Ondřej Zeman

Mezi námi děvčaty teoreticky dokáže slušně rozjet párty

Počet hráčů: 2+ (Počet hráčů je prakticky neomezený)

Herní doba: 15 - 30 minut

Věk: 18+

V samém úvodu musíte balíčky Parta, Úkol a Pravda sloučit a vytvořit z nich hromádku, z níž hned na startu vyložíte vedle sebe první tři karty. První, a tím pádem začínající hráčka, se v Mezi námi děvčaty určí podle toho, která z vás jako poslední prošla rozchodem. Tato „vítězka“ má možnost si vybrat jednu ze tří karet a následně si ji potichu přečíst. Jakmile má jasno, musí kartu až na pár výjimek přečíst všem a především udělat to, co si kartička žádá.

Foto: Ondřej Zeman

Je vaše Youtube čisté?

Vzhledem k tomu, že hra Mezi námi děvčaty pracuje se třemi formáty, dají vám karty většinou jednu ze tří možností. Když vytáhnete kousek patřící do kategorie Pravda, je třeba odpovědět upřímně na otázku, jež je položena. Na co může dojít? Karty se vás mohou zeptat, zda z vaší strany došlo k nevěře, jaká byla vaše největší lež, nebo na nejotravnější zvyk vašeho partnera. Pravdu tím pádem budete říkat nejen o sobě, ale také o svých bližních a přátelích. Mimo hru zkrátka nezůstane nikdo.

Foto: Ondřej Zeman

Má ta vaše už tu svou?

Druhou alternativou, po níž se dá během hraní Mezi námi děvčaty sáhnout, je Úkol. Jak napovídá název, karta vás jasně zaúkoluje, a když si ji budete chtít nechat, nezbude vám nic jiného než dané zadání splnit a tak ji získat do své sbírky. Ani v této kategorii na vás nečekají malé věci. Pokud z vaší strany nedošlo nikdy k poslání historie z YouTube, nyní ji musíte ukázat, a tím to nekončí! Dojde dokonce i na tanec s polštářem nebo pózování s dalšími hráčkami. Možností je tolik, že vám z toho občas bude zůstávat rozum stát. Když ale budete chtít karty, nezbude vám nic jiného než přání prezentovaná na kartách splnit.

Foto: Ondřej Zeman

Dokážete v Mezi námi děvčaty říct pravdu?

Poslední možností po stránce karet je v titulu Mezi námi děvčaty možnost Parta. Tyto úkoly jsou vyloženě plošného rázu, takže při nich nejde o danou hráčku, ale celou skupinu, díky čemuž se při nich zapojí opravdu každý. V této fázi může dojít na vaše mobily, prezentaci toho, jak často voláte svým blízkým, nebo další situace vyvolávající smích a veselí mezi všemi. Když aktivitu prezentovanou na kartě splníte, je vám dána do rukou.

Foto: Ondřej Zeman

Party karty vás v Mezi námi děvčaty dokáží slušně ozkoušet.

Nikdo vás ale vyloženě nenutí dělat něco, co je vám proti srsti. V případě odmítnutí odhodíte jak tuto kartu, tak kus s nejvyšší kladnou hodnotou, který máte ve sbírce, takže je třeba pečlivě přemýšlet nad tím, zda se vám vyplatí se na otázku či úkol vykašlat. Někdy totiž můžete přijít skutečně o hodně. Jakmile někdo získá 10 bodů a má minimálně dvě karty z každé skupiny, je vítězem. Hráčům může celkové skóre pokazit vždy faktor minusových karet, které do své ruky fakt dostat nechcete.

Foto: Ondřej Zeman

Mezi námi děvčaty má stylový insert.

Během partie Mezi námi děvčaty dojde na vše a ještě mnohem víc

Po absolvování několika partií musím uznat, že je karetní hra Mezi námi děvčaty slušnou divočinou. Položené otázky občas dokáží dostat do kouta, po většinu času ale baví, a to je oč v tomto formátu her běží. Dámská hra Mezi námi děvčaty je zkrátka kouskem, který dokáže rozproudit stojaté vody.

Foto: Ondřej Zeman

Mezi námi děvčaty

Pokud se chystáte na oslavu, s kamarádkami na vínko nebo někam na chatu primárně v holčičí společnosti, a nejen v ní, tak je právě tento kousek tím ideálním, po čem sáhnout. Síla této hry je především v jejích možnostech po stránce karet. Vzhledem k tomu, kolik se vám jich dostane do rukou, její hraní se vám jen tak neomrzí.

Za poskytnutí kopie hry Mezi námi děvčaty na recenzi děkuji českému distributorovi, společnosti Blackfire.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz