Hlavní obsah
Věda

Chemtrails, je jodid stříbrný jedem, který ovlivňuje naše zdraví?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

Letadla nad hlavami a za nimi nemizející vzdušné čáry. Co je to vlastně zač a proč to nezmizí? Pojďme se podívat na co se využívá jodid stříbrný!

Článek

Jodid stříbrný je látka, která se někdy používá k umělému vyvolávání srážek nebo kontrole počasí. To však nesouvisí s tzv. „chemtrails“ - konspirační teorií, která tvrdí, že letadla údajně rozprašují tajné látky do ovzduší za účelem kontroly nebo manipulace s obyvatelstvem. Chemtrails jsou vědecky nepodloženou teorií a jsou považovány za dezinformaci.

Jodid stříbrný se používá ve vědeckých a meteorologických experimentech pro změnu srážek, ale použití této látky podléhá regulacím a transparentním procesům. Není to však součástí tajného plánu k ovlivňování lidí či tajných konspiračních operací. Tudíž můžeme být v klidu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám