Hlavní obsah

Veselé zímní Putinosvátky 2040!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pavel Malina

Dopřejte si v čase zimních svátků našeho prezidenta Putina chvilku pohody hostinou z červíků a začtěte se do romantického ruskosvátečního příběhu

Článek

Náš pan prezident Putin nám dnes dovolil slavit svátky nad hostinou z červíků. Budeme doufat, že nám je moc nenaruší kapititalistický německý a ušácký nepřítel ostřelováním. Teda takhle nám to jediná TV Barrandov říká, že na nás útočí zbytky kapitalistické EU, z které jsme naštěstí za včas vystoupili.

Češi naštěstí tenkrát sebrali odvahu a když byli ruské vojska u Žiliny, hrdinně jsme vstoupili pod vedením SPD za pomocí mimořádně poctivého referenda do Ruské federace.

Soudruh prarodič občas říká, že kdysi byla doba, kdy jsme s Německem byli přátelé a jedli jsme maso každý den. Ale od té doby, co na nás dávají pozor vojska pana Putina a soudruha prarodiče si vzali do péče elektrickými šoky, tak jsme celá rodina vstoupili do SPD a hned nám bylo líp, i na tu hostinu z červů občas nějaký rublík zbude.

Občas se mi zasteskne po bratrovi, ale u něho společná hlídka KSČM-Trikolóry odhalila nebezpečnou prodemokratickou úchylku, byl tedy jako fašista spravedlivě oběšený a já tomu vlastně tleskám. Jen je mi trochu líto jeho ženy, kterou spřátelení bratři Čečenci znásilnili a výbor SPD-starších ji hodil pod vlak, ale když se kácí tajga, tak lítají třísky.

Takže tu večerní pohodu slavíme zpěvem hymny a jiných ruských písní. Po půlnoci nás čeká tradiční hon na podezřelé z homosexualismu a demokratismu. Potom budeme smažené nepřátele vlasti pojídat s bramborovým salátem.

Inspirace zde https://medium.seznam.cz/clanek/feldkurat-katz-vesele-zimni-eurosvatky-2040-1216

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám