Hlavní obsah
Hry

Medvědí období je rozšíření letního hitu Listí s podzimní tématikou

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pavel S

Medvědí období

Rozšíření nabídne spoustu dalších nových možností, jak získat body, ale nezasáhne nijak vážně do pravidel.

Článek

Rozšíření přináší do hry 3 nezávislé moduly, které jsou hlavně pro pokročilé hráče a zvýší tak možnosti vašich tahů. Naskytnou se vám tak nové výzvy i noví pomocníci.

Foto: Pavel S

Listí - krásná rodinná hra, ke které pořídíte i rozšíření.

Prvním modulem jsou Velká zvířata, těch je celkem 6 a do konkrétní partie se vždy náhodně vyberou dva. Každé zvíře má svojí unikátní schopnost, kterou můžete jednou za celou hru využít.

Foto: Pavel S

Velká zvířata nabídnou uníkátní schopnost, kterou využijete jednou za celou hru.

Druhý modul nabídne Různorodá období, ty přidávají k vyhodnocování mrazíků a zimy další podmínky, které vás po splnění ohodnotí žaludy.

Foto: Pavel S

Období přichystají bonusové žaludy během mrazíků a zimy.

Poslední modul Zvířecí spojenci každému hráči přidělí zvířecího spojence, který nabízí svojí schopnost po celou dobu hry. Pokročilejší hráči mohou poslední modul upravit a získají celkem 3 spojence, které postupně aktivují po mrazících.

Foto: Pavel S

Spojenci přinášejí výhody během celé hry.

Rozšíření hru obzvláštní, ale nijak zásadně nezasáhne do pravidel, strategičtí hráči určitě možnosti ocení. V pravidlech se doporučuje používat vždy dva módy zároveň, ale nic vám nebrání použít jeden, nebo rovnou všechny.

Foto: Pavel S

Velká zvířata.

Vše je v malé krabičce, která s přehledem vleze do základní. Pokud vlastníte hru Listí, doporučuji ji rozšířit o tyto mody a pokud teprve váháte nad koupi, berte rovnou komplet.

Foto: Pavel S

Pomocníci, vše má nádherná art.

Rozšíření rodinné hry Listí, která je určená pro 1 až 4 hráče s doporučeným věkem 10+ a herní dobou okolo 45 minut. Česky vydává a mě poskytlo vydavatelství TlamaGames.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz