Hlavní obsah
Hry

Mezi námi děvčaty - tato dámská jízda nebude pro nezletilé

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pavel S

Mezi námi děvčaty

Karetní hra ve stylu známé flašky, která rozjede zábavu na dívčí párty.

Článek

Chystáte nějakou dívčí jízdu a rádi byste ji ozvláštnili nějakou peprnější hrou? Klasickou Flašku zná asi každý, ale co takhle jí dát nějaká jasnější pravidla a nezdržovat se vymýšlením otázek. Velmi dobře poslouží karetní hra Mezi námi děvčaty navržena ženami ženám.

Foto: Pavel S

Mezi námi děvčaty obsahuje celkem 390 karet.

Vítězem se stane hráčka, která získá alespoň 10 bodů a ze všech tří kategorií bude mít po 2 karty. Ale hlavním cílem hry je se dobře bavit, jak už to u párty her bývá. Na začátku každého kola se z obřího dobíracího balíčku vyloží tři karty lícem dolů, takže jde vidět pouze jejich kategorie.

Foto: Pavel S

Příprava hry.

Ty jsou celkem tři, pravda, úkol a parta. Hráčka na tahu si vybere jednu kartu a přečte potichu její zadání. Pokud úkol splní, kartu získává, pokud nesplní, nebo neobstojí před protihráčkami, kartu nezíská a navíc musí odhodit jednu svojí nejlépe hodnocenou kartu. Poté se nabídka doplní a může hrát další na řadě.

Foto: Pavel S

Pro vítězství je třeba získat minimálně 10 bodů a 2 karty z každé kategorie.

Karty obsahují přesně témata, která byste čekali (pro konkrétnější příklady se podívejte na fotografie), v kategorii pravda na vás čekají otázky, na které je třeba upřímně odpovídat, úkoly mají aktivity společné, ale i pro jednotlivce a parta zapojí úplně všechny. O výběr se nebojte, v balení je celkem 390 karet.

Foto: Pavel S

Kategorie parta.

Některá zadání nejsou pro stydlivé dámy, jindy zase vyžadují odvahu.

Foto: Pavel S

Kategorie úkol

Všechny karty jsou hlavně o zábavě a zjištění zajímavostí o vašich kamarádkách.

Foto: Pavel S

Kategorie pravda

Čistě dámská párty hra pro 2 a více hráček s věkovou hranicí 18+ a herní dobou okolo půl hodiny. Na český trh přináší a mně poskytlo vydavatelství BlackFire.

Foto: Pavel S

Mezi námi děvčaty

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz