Hlavní obsah
Hry

Sázky, prosím! – zažijte vzrušení z dostihového sázení doma s přáteli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pavel S

Sázky, Prosím!

Jednoduchá desková hra, kde si zažijete adrenalin ze sázek až v devíti hráčích.

Článek

Nechte se vtáhnout do hazardního světa a v reálném čase sázejte na své favority. Dostihoví koně řízení hody kostkami, nebo aplikací se řítí do cíle a množství sázek se zužuje, doslova platí, kdo dřív přijde. Pro pestrost tipů se dostávají do hry VIP karty s mimořádnými finiši.

Foto: Pavel S

Hromada žetonů symbolizujících peníze

Před začátkem hry je třeba se rozhodnout, zda budete používat aplikaci k řízení dostihu, nebo se toho chopí jeden z hráčů. Koně se řídí kostkami, po hodu se sečte hodnota dvou kostek a číslo určí, který favorit se posune na dráze.

Foto: Pavel S

Koně můžete ovládat kostkami na stole, nebo aplikací

Někteří mají bonusy, které se aktivují jakmile padne jejich hodnota dvakrát za sebou. Koně se tak pohnou o další pole navíc. Hráč, který má hody na starost, by měl vše patřičně komentovat a hodnoty zdůrazňovat, to vše odpadá s použitím aplikace.

Foto: Pavel S

Sázecí herní plán, kde je o rychlost a štestí na dobrý tip

Podle výsledků se ostatní hráči snaží sázet na konečné pozice koní. Ve hře není pořadí, takže všichni sází zároveň a musí dodržet podmínky, jako je pouze jeden žeton na tipu. Jakmile se některý z koní dostane do cílové čáry, končí kolo a není již možné sázet.

Foto: Pavel S

Koně těsně před cílovou čárou

Vyhodnotí se tipy hráčů, ti buď získají, nebo ztratí peníze. Hraje se celkem 4 kola a vítězem se stane majitel největšího obnosu peněz. Pro porušování některých podmínek a k získání zvýhodnění slouží VIP karty, ty získáte po každém kole.

Foto: Pavel S

VIP karty se zvláštními schopnostmi a karty vedlejších sázek

Sázky, prosím! jsou jistota mezi párty hrami, dosvědčuje to i fakt, že má několik cen v oblasti párty hry. Jednoduchá simulace sázecího adrenalinu zaručuje zábavu pro více lidí najednou, bonusem je možnost dát některému z hráčů šanci se vžít do role komentátora.

Foto: Pavel S

Aplikace řídí vše sama, měli bychom se dočkat i českého dabingu.

Při používání aplikace je ideální zrcadlit obraz na větší televizi a zážitek je o to silnější. Nebude chybět kvalitní český dabing (momentálně bohužel ještě není k dispozici), takže se můžete plně věnovat sázkám. Hledáte-li něco nového pro větší partu lidí a omrzely vás už různé kvízové hry, určitě sáhněte po tomto kousku.

Foto: Pavel S

Sázky, prosím!

Sázecí párty hra určená pro 2 až 9 hráčů s doporučeným věkem 10+ a herní dobou do jedné hodiny. Hru mi poskytlo a na český trh vydává TlamaGames.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz